...
ГоловнаПорадиТОП крафтового шоколаду від BOGI CACAO

ТОП крафтового шоколаду від BOGI CACAO

Підпишіться на нас:

Шоколад уже давно заполонив серця всіх любителів солодкого. Адже його головною суперсилою є здатність робити людей щасливішими завдяки своєму унікальному смаку. Розмаїття видів, поєднань та начинок дозволяє кожному ласуну знайти свій улюблений шоколад. Серед українських виробників солодощів є один, що ставить собі за мету збільшити кількість щасливих людей у світі шляхом створення неймовірного шоколаду. Це бренд BOGI CACAO. З його асортиментом та секретами виробництва познайомимося далі.

Що таке bean-to-bar шоколад

Bean-to-bar («від бобів до плитки») – це виготовлення шоколаду з 0, коли виробник контролює абсолютно всі етапи. Саме за цим принципом створюють свої солодощі BOGI CACAO. Чорний шоколад та інші види виготовляються з какао-бобів Criollo. Це унікальний сорт, що високо цінується за якість та смак. Тільки уявіть, перше постачання виробник чекав майже пів року. Процес виготовлення шоколаду відбувається в декілька етапів:

  • Какао-боби сортуються вручну.
  • Вони просушуються, подрібнюються та провіюються.
  • Перетираються в меланжері з кам’яними жерновами безперервно протягом 48 годин.
  • Далі шоколад темперується.
  • Потім відбувається формування та пакування виробу.

Поєднання ретельного контролю всіх етапів виробництва та використання якісних інгредієнтів дозволило створити шоколад, що закохає у себе навіть тих, хто байдужий до солодкого.

Шоколад від BOGI CACAO

Шоколад від BOGI CACAO: кожен знайде щось до смаку

В асортименті виробника є досить багато варіантів для різноманітних уподобань. Зокрема, шоколад без цукру для тих, хто прагне обмежити його споживання, молочний шоколад з фундуком, який є веганським та не містить лактози, та навіть дегустаційні сети для охочих спробувати все й одразу.

Якщо ви вже сумуєте за літніми спекотними днями, то чудовим варіантом для вас може стати молочний шоколад зі смаком відпустки й кокосовими слайсами. А ось білий шоколад зі смаком вихідних у бабусі з малиною та полуницею перенесе в дитинство та подарує затишок. Є ще й чорний зі смаком дорослого життя, темний горіховий зі смаком вечора п’ятниці та багато інших. Завдяки такому розмаїттю можна вибрати шоколад для будь-якого настрою та події.

Шоколад від BOGI CACAO

Замовити шоколад від BOGI CACAO

На сайті виробника можна замовити багато різноманітних позицій. До прикладу, корисні солодощі без цукру, шоколад без лактози, дегустаційні набори та навіть подарункове паковання для ласощів. В інтернет-магазині представлений широкий асортимент шоколаду й не тільки. Можна придбати білий шоколад та доповнити замовлення льодяниками чи батончиком з кавово-карамельною начинкою.

Продукти BOGI CACAO можуть стати чудовим подарунком з нагоди свята або ж просто так. Набір «Шоколадний щоденник 7 смаків на 7 днів тижня» точно підійме настрій подрузі чи колезі. А залишений коханому в рюкзаку молочний шоколад зі смаком спогадів із кавою зробить його день приємнішим. Визначайте свій власний ТОП крафтових солодощів від BOGI CACAO й даруйте насолоду своїм близьким та рідним.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Безпечний домашній фумігатор проти комарів замість магазинної «хімії»

Постійно дихати хімічними засобами — не найкраща ідея. Виробники стверджують, що вони безпечні. Проте значно безпечніше, коли ви...

П’ять продуктів, які засмічують зливну трубу

Чи завжди ви замислюєтеся над тим, що саме зливаєте в мийку. Ніби нічого особливого, а в певний момент...

Як видалити подряпини з пластикового підвіконня

Пластик належить до популярних та стійких до пошкоджень матеріалів. Проте на ньому також з часом з'являються подряпини. І...

Як прибрати вм’ятини з лінолеуми за 30 секунд

Лінолеум — практичний матеріал для підлоги. Його легко вкладати, мити, але від важких предметів та меблів на ньому...