...
ГоловнаКрасаГоловне питання, яке потрібно задати нейл-майстру для якісного манікюру

Головне питання, яке потрібно задати нейл-майстру для якісного манікюру

Підпишіться на нас:

Найчастіше при плануванні запису в манікюрний салон ми вибираємо локацію і майстра, переглянувши роботи в Instagram та прайс. Ми часто забуваємо про найважливіший факт, від якого залежить і рівень довіри до салону краси і здоров’я наших нігтів.

Напевно, ти вже здогадалася, що на першому місці повинна стояти чистота та безпека роботи майстрів. У салоні краси повинен обов’язково бути сухожар для стерилізації інструментів. Кожному клієнту повинен видаватися особистий набір одноразових пилок та додаткових нейл-предметів. Також є певний список косметичних засобів, які слід використовувати під час процедури: антисептик та SOS-продукти для точкової обробки місць випадкових порізів.

Інструменти, які не пройшли обробку високими температурами, можуть стати причиною зараження низкою серйозних інфекційних захворювань.

Втім, наявність сухожарової шафи не завжди вважається показником того, що працівники салону максимально зацікавлені у безпечному обслуговуванні своїх клієнтів.

Іноді сухожар використовується виключно для прикриття очей та заради спокою гостей студії. Ну, або ж співробітники банально не знають, скільки предметів можна якісно продезінфікувати за один сеанс роботи пристрою.

Сухожар за визначенням не може бути маленьким. Апарати з однією полицею та мініатюрним об’ємом камери розраховані на застосування в домашніх умовах, так як вони ожуть віщувати в собі не більше двох пар інструментів. Стерилізація займає приблизно 2 години – так що в умовах роботи салонів маленькі бюджетні сухожари просто недоцільні.

Іноді, щоб заощадити час і електрику, майстри кладуть у сухожар більше наборів інструментів, ніж це належить. Повної дезінфекції в такому разі чекати не варто — особливо тих предметів, які згаходяться під іншими інструментами.

Якщо ти прийшла в новий салон, попроси адміністраторів розповісти та показати, як відбувається процес стерилізації. Якщо виявиш одне з таких порушень, це гарна привід задуматися, чи варто приходити до цтого салону наступного разу.

Також зверніть увагу на те, чи працюють майстри в рукавичках. Якщо фахівці ігнорують це захисний предмет, вони наражають на небезпеку і себе, і своїх клієнтів, адже контакт «шкіра до шкіри» легко може стати причиною зараження різними інфекціями.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Потрібно знати ці 4 правила взуттєвого етикету, щоб завжди виглядати доглянутою

Взагалі дебати про будь-які модні правила — це досить складно. У кожному питанні існує тисяча «але»: наприклад, широкі...

Як зрозуміти, що духи тобі не підходять: 5 основних ознак

Парфум - важлива деталь, яка повинна бути гармонійним продовженням образу в цілому. Іноді саме запах може привертати до...

Стилісти пояснили, чому уникають безкоштовних шампунів у готелях

Незалежно від того, чи збираєтеся ви в подорож вихідного дня або тривалу відпустку, розмістити все необхідне у вашому...

Експерт розповіла, як включити оливкову олію до своєї б’юті-рутини

Експерт у галузі охорони здоров'я Кері Мадормо розповіла, як це зробити, порталу VeryWellHealth: «Оливкова олія багата на корисні вітаміни,...