Категорії: Краса

Як фарбувати губи влітку

Цього сезону серед б’юті-трендів природність править бал: на останніх модних показах від косметики на моделях відмовилися навіть ті бренди, для яких яскравий незвичайний макіяж завжди був невід’ємною частиною подіумного образу. Тим не менш, не всі візажисти готові змінити яскраві (і не дуже) помади на «макіяж без макіяжу». Ми уважно вивчили найголовніші бьюті-тренди літа і зібрали для вас 4 класних способи фарбувати губи цього сезону.

Відтінок запорошеної троянди

Універсальний відтінок рожевого, що йде, мабуть, майже всім. Головне не використовувати щільне матове покриття, яке візуально робить губи вужчими, а вибирати помади кремової текстури: вона дає легкий блиск, додаючи тим самим макіяжу об’єму.

Природний блиск

Альтернатива помаді – безбарвний блиск для губ. З ним варто бути обережнішим, якщо ви, звичайно, не хочете поностальгувати та одягнутися з ніг до голови у весняно-літню колекцію Blumarine. У тренді – природне сяйво, що підкреслює натуральний колір губ, і вологий ефект.

«Заціловані губи»

Звичайно, в ідеалі досягати такого ефекту варто природним шляхом, але освоїти тренд можна самостійно. Вибирайте помаду світлих відтінків рожевого (добре виглядатимуть і насичені ягідні тони) і намагайтеся наносити її ніби недбало, інтенсивніше фарбуючи центр губ і трохи розтушовуючи колір по краях.

Бордовий

Цей варіант відмінно підійде тим, хто хоче зробити акцент у макіяжі на губи, але шукає щось спокійніше, ніж червоний або теракотовий. Бордова помада – це безсмертна класика, яка підійде власницям будь-якого кольору волосся, очей та шкіри (головне, правильно підібрати відтінок). У повсякденному макіяжі залишайте губи єдиним акцентом, а ввечері додайте драматичні стрілки або легкі смоки. Вау-ефект гарантовано.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Що треба робити, щоб мити голову рідше: корисні поради від трихолога

Хочеш палку дискусію серед подруг, запитай їх, як з якою частотою правильно мити голову! Справа…

2 години тому

Чому саме елегантні піджаки-пальто мастхев демісезону

Якщо ти добре "просьорчиш" інтернет, то помітиш, що піджаки-пальто в трендах вже не перший сезон.…

3 години тому

4 важливі нюанси у харчуванні восени, які допоможуть зберегти здоров’я

Осінь - це не тільки пора для затишних вечорів, а й час, коли організму потрібна…

23 години тому

Чому тренування можуть мати зворотній ефект і призводити до збільшення ваги

Цифра на вагах збільшується, хоча ти через день тренуєшся і правильно харчуєшся? Розповідаємо чому це…

23 години тому

Топ-4 моделі верхнього демісезонного одягу на жовтень: коли пуховик носити ще зарано

На календарі жовтень, а це означає, що погода може бути мінливою, зранку вже холодно, а…

2 дні тому

Як подолати стан “плато” у втраті ваги: ​​7 дієвих порад

Ефект плато – поширене явище. Часто ми сприймаємо його як поразку: складно прийняти цифри, які…

2 дні тому