Краса

Як виглядає наймодніша сорочка на весну-2024

Сорочка – незамінна база в нашому гардеробі, яка легко стане основою для різних аутфітів: від жіночних до більш строгих. Найчастіше ми вибираємо позачасову класику – однотонну білу сорочку. Але навіть такий універсальний варіант може набриднути. На щастя, вона має не менш стильну альтернативу — сорочка в смужку. Щоправда, щоб вона залишалася невибагливою у стайлінгу, модель має відповідати кільком критеріям. Розповідаємо, як її вибрати, де шукати і як скласти найстильніші образи із сорочками у смужку на весну 2024 року.

Звичайно, ви можете вибрати сорочку будь-якого фасону: від оверсайзного до елегантного приталеного. Однак найуніверсальнішою, як і раніше, залишається модель прямого крою. Її можна легко носити і самостійно, і як частину багатошарового образу.

Особливу родзинку жіночій сорочці в смужку додадуть акцентні манжети та комір — з ними аутфіт виглядатиме ще суворіше. Від іншого крупного декору ми радимо відмовитись, інакше річ втратить свою лаконічність. Найкращий вибір – сорочка в тонку смужку. Цей позачасовий принт виглядає ефектно і чудово підходить на кожен день. Щодо кольору, то найбільш універсальні моделі базових або пастельних відтінків. Останні особливо актуальні навесні: все ж таки коли як не в теплий сезон носити все найніжніше. Це може бути блакитний, світло-рожевий чи м’ятний варіант. При цьому смужки теж повинні залишатися нейтральними: тоді сорочку можна буде одягнути навіть в офіс.

З яким одягом поєднувати сорочки в смужку навесні 2024 року? Практично з будь-яким! В офіс можна носити її із брючним костюмом або спідницею-олівець — суворий аутфіт одразу заграє новими фарбами. Не забудьте додати прикраси, наприклад: великі сережки та підвіску – вони ідеально завершать модне комбо.

Як щоденний образ пропонуємо придивитися до стильного комплекту з сорочкою та джинсами. У холодні дні додавайте до неї пуловер або кардиган – вийде елегантний багатошаровий лук. Ще можна носити сорочки в смужку із сукнею – строгим футляром довжини міді або улюбленим літнім міні на бретелях. Фінальний штрих – елегантні човники та сумка на ланцюжку – ідеальний образ для побачення готовий.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

Останні новиники

Секрети городників, щоб виноград дав гарний урожай

Для того, щоб виноград дав гарний урожай, крім підживлення, обов’язково потрібно видалити здвоєні лози. Подробиці…

19 хв. тому

Зігрівальний гранатовий напій по-домашньому: «секрет» смаку в спеціях

Іноді виникає бажання взяти не чашку чаю або кави, а ароматного зігрівального напою. І такий…

1 годину тому

Камалія та її колишній чоловік мільярдер Мохаммад Захур разом відпочивають в Португалії

Українська співачка Камалія розлучена з мільярдером Моххамадом Захуром, проте регулярно з ним бачиться, відвідує заходи…

2 години тому

Як приготувати соус до м’яса та риби з картопляного відвару

Відварна картопля. Нею нікого не здивуєш. Всім добре відомий та багатьма улюблений гарнір. Якщо ви…

2 години тому

Чому не можна зрізати півонію одразу після цвітіння

Півонія невибаглива у догляді рослина, вона може квітнути за будь-яких умов. Але треба знати, що…

3 години тому

Винний маринад для дуже м’якого шашлику зі свинини

Шашлик зі свинини дуже популярний. М'ясо з жировим прошарком, тож воно соковите та смачне, якщо…

3 години тому