Краса

5 варіантів, як зробити модний педикюр вдома

Ці п’ять варіантів виглядатимуть ефектно, а на їх оформлення від вас не потрібно багато часу, чи якихось особливих вмінь.

Голографічний дизайн (фото вище)

Найпростіший спосіб зробити ефектний педикюр, не маючи здібностей до нейл-арту – втирання. Використовувати цей елемент дизайну дуже легко (зможе зробити навіть новачок), а ось результат перевершить усі очікування. Для максимально незвичайного ефекту вибирайте не золоте або сріблясте втирання, а голографічне, що переливається.

Безсмертна класика

Якщо експерименти з втирання і складним дизайном не для вас – завжди можна звернутися до безсмертної класики. Зокрема, бордовому кольору. Такий педикюр завжди виглядає виграшно. У сезон відкритого взуття вам не доведеться переживати, що з якимось нарядом таке покриття виглядатиме недоречно, адже воно є універсальним і підходить абсолютно до всього.

Синій – новий чорний

Відколи класичний синій став кольором року за версією інституту кольору Pantone, він міцно зміцнився у списку трендів і вже кілька сезонів не здає своїх позицій. Навіть якщо ви вирішили відмовитися від будь-якого дизайну, однотонне синє покриття виглядатиме ефектно просто за рахунок відтінку. Один нюанс: такі яскраві кольори вимагають просто бездоганно акуратного нанесення.

Маленький лайфхак: Перед використанням лаку нанесіть на шкіру навколо нігтя жирний крем. Це допоможе легко видалити всі надлишки лаку після його висихання.

Проста абстракція

Якщо ви сумніваєтеся у своїх здібностях до створення нейл-арту, вам однозначно підійде абстракція. Тут не обов’язково вміти малювати чи навіть проводити прямі лінії. Покрийте нігті однотонною чи прозорою базою, а потім поставте мазки кольоровим лаком. Кольори можуть бути будь-які: пастельні або неонові, контрастні або близькі по відтінку. Дайте волю уяві та створіть свій унікальний педикюр.

Френч

Незважаючи на те, що багато хто ставиться до френча скептично і вважає його пережитком минулого, шанувальників цього дизайну набагато більше, ніж хейтерів. Французький манікюр (а в нашому випадку — педикюр) виграшно виглядатиме в будь-якому випадку. До речі, «кінчики» френча зовсім не обов’язково мають бути білими: не бійтеся експериментувати з кольорами. Щоб дизайн вийшов акуратним, рекомендуємо обзавестися тонким пензликом

Кавун Наталія

Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

Останні новиники

Як сушити рушники та килимки, щоб не утворився запах сирості

В ванній кімнаті рушники та килимки постійно знаходяться в використанні, адже ніхто не буде їх…

22 години тому

Як легко відмити решітку з плити, яка вкрилася товстим шаром жиру

Не дивно, що решітка на кухонній плиті швидко вкривається товстим шаром жиру. Проблема полягає в…

1 день тому

Чи безпечно залишати пральну машину постійно включеною в розетку

Про пральні машини між експертами, сервісними службами та споживачами постійно точаться розмови та суперечки щодо…

1 день тому

Як швидко висушити заготовлені дрова

Підготовка дров на зиму — стратегічно важливий процес. Один з важливих етапів полягає в якісному…

2 дні тому

Як правильно зберігати кришталеві бокали: корисні поради

Вироби з кришталю мало кого залишають байдужими. Їх благородний блиск та витончений дзвін при легкому…

2 дні тому

Ароматизатор для дому з дорогим запахом: виготовлення за 5 хвилин

Найкраща порада для всіх, хто любить ароматизатори та дифузори з дорогими ароматами. Якщо в хочете…

2 дні тому