Висадіть ці рослини, щоб вони радували цвітінням до самих морозів

0
Клумба
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ці квіти справжнє диво для ділянки. Вони здатні довго радувати своїм безперервним цвітінням з весни до пізньої осені, коли перші заморозки вже неминучі. Якщо ви шукали варіанти сортів для висаджування, тоді скористайтеся нашим переліком.

Чорнобривці

Це незмінний фаворит на дачних та городніх ділянках, міських клумбах. Яскраві, гарні, з масивною зеленню. Вони чудові та дають багато свободи в плані декоративного оформлення клумб.

Рожевий катарантус

Чудовий, милий, квітчастий кущик. Він вартий вашої уваги. Він цвіте все літо. Катарантус має вимоги до вологості ґрунті, але при незначних сухих днях не здає естетичні позиції. Також він підходить для підвісних кашпо.

Левкой (Matthiola incana)

Гарний, цікавий, ароматний. Саме такі епітети можна підібрати до цієї квітки. Особливо гарно дивиться, коли висаджують групами. Починати роботи з левкоєм можна в травні місяці. Після висаджування забезпечте затінок, бо сонце негативно впливає на молоді рослини.

Це маленький топ-3 квітів, які вас порадують на ділянці та клумбі. Перелік можна можна продовжувати: немофіла, петунія, портулак, цинія та ін. А які квіти ви вирощуєте на вашій ділянці? Поділіться в коментарях вашим досвідом та вподобаннями.

попередня статтяМаринад для свинини — м’ясо буде поза конкуренцією
наступна статтяЦей маринад зробить стейк ароматним та довершеним на смак
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я