Носить міні і ходить в клуби: бабуся з Британії виглядає молодшою ​​за своїх дітей

0
Носить міні і ходить в клуби: бабуся з Британії виглядає молодшою ​​за своїх дітей
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Жінка активно веде свій блог в TikTok та публікує фото у кроп-топах.

Сьюзі всього за кілька місяців вдалося завоювати прихильність та увагу інтернет-користувачів. Це сталося після того, як британка почала публікувати відеоролики, на яких вона не соромилася позувати у відвертих вбраннях — міні-спідницях та коротких топах.

Розповідаючи про себе, Сьюзі зазначила, що вона –  мати п’ятьох дорослих дітей. Нещодавно 56-річна британка набула ще одного почесного статусу — вона стала бабусею. У Сьюзі народилося відразу кілька онуків. Однак ходити в хустинах і носити довгі спідниці жінка не збирається. Вона вважає, що в душі їй, як і раніше, 30, і це підтверджують багато її підписників.

На одному з відеороликів, опублікованих в TikTok, Сьюзі позує в облягаючому сексуальному одязі. Фоловери щиро заздрять фігурі жінки – вона виглядає стрункою та підтягнутою. Сьюзі правильно харчується, регулярно відвідує спортзал та ходить на вечірки до місцевого клубу.

За словами британки, незнайомі люди зовсім не можуть вгадати її віку і дуже дивуються, коли чують цифру 56.

«Я ношу міні та ходжу до клубів. Діти вже виросли, а моє життя тільки почалося. Тепер я можу пожити для себе! Я маю багато молодих друзів. Коли вони дізналися, що мені 56, у мене є п’ятеро дорослих дітей та двоє онуків, що я танцюю в клубі і ходжу до тренажерки, вони відкривають рот від подиву. Я роблю станову тягу (прим.ред.: базова вправа, що виконується зазвичай зі штангою, а також з гантеллю або гирею) набагато краща, ніж вони», — зазначає Сьюзі.

@soozer007

Thank you for your service! #55andfly #military #marines #airforce #army #son #daughter #service #thankyou #USA

♬ Kiss Me More (feat. SZA) – Doja Cat

У коментарях під відеороликами британки можна знайти безліч компліментів. Люди захоплюються її способом життя.

«Міс, давайте будемо чесними. 56? Не вірю! Скоріше 35», «Вау! Не вірте, що написано у паспорті. Вам не 56!», «Я вами захоплююся, моя фігура у 30 років виглядає гіршою, ніж ваша», — написали фоловери.

попередня статтяКоли можна випити останню чашку кави перед сном
наступна статтяЯк зробити мильні бульбашки в домашніх умовах
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я