Кулінарія

Як можна використовувати свинячі шкірки з сала

Незважаючи на те, що деякі люди вважають страву справжнім делікатесом, такі ласощі можуть сподобатися далеко не всім.

Тому часто шкірки з сала найчастіше безжально вирушають у сміттєвий бак.

Куди можна застосоувати свинячі шкірки з сала холодець, додавши їх при варінні м’яса. Але також можна приготувати улюблену багатьма страву і без додаткових інгредієнтів – достатньо шкурок, часнику і води.

Очищені ножем свинячі шкури попередньо заливають водою, вимочують приблизно години 2, добре миють, а потім доводять до закипання. Перший бульйон слід злити і знову заповнити каструлю водою нарівні зі шкірками.

Після закипання зменшіть вогонь, додайте неочищену цибулину, моркву, і перець горошком. За годину майбутній холодець слід посолити, а через 2-3 години – закинути лавровий лист.

Відварені шкірки подрібніть за допомогою ножа або м’ясорубки та залийте процідженим бульйоном. Для більшого аромату сюди додайте кілька роздавлених зубчиків часнику і залиште застигати.

Через те, що в шкірках міститься багато речовин, що желюють, холодець з додаванням такого інгредієнта вийде густим і пружним.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Як найкраще носити міні в холодну погоду: обирайте в’язані варіанти

Зазвичай в осінньо-зимовий сезон сукні не стоять на першому місці у списку речей, які ми…

19 години тому

Цей принт замінить леопардовий восени та взимку 2024/2025

Анімалістичні принти давно захопили модний світ. Якщо минулого сезону всі буквально божеволіли по леопардовому орнаменту,…

2 дні тому

З яким взуттям носити популярні в цьому сезоні шуби

Шуби — наймодніший верхній одяг сезону осінь-зима 2024/25. Ними дизайнери пропонують замінити пуховики, дублянки, утеплені…

3 дні тому

Які штани популярні восени та взимку 2024/2025: 10 пар

Після закінчення тижнів моди ми вивчаємо глобальні тренди. Найчастіше серед них виявляються нетривіальні рішення, експериментувати…

3 дні тому

5 найкращих поєднань взуття, яке підходить до пальта цієї осені

Пальто – наш незамінний осінній супутник. Щоправда, образи з ним не завжди виглядають так само,…

3 дні тому

Стильні пуховики на осінь-зиму 2024/25: головні тренди

Осінь відчувається вже в кожному подуві вітру, тому саме час обговорити головні тренди верхнього одягу,…

4 дні тому