Лайфстайл

З якими сумками ви будете стильно виглядати восени 2024 року

Крім культової маленької чорної сукні, в гардеробі кожної модниці має знайтися і містка сумка. В епоху, коли доводиться встигати буквально все й одразу, ми звикли покладатися на практичні шопери для завантажених днів. Але восени 2024 року модні пріоритети змінилися: у тренді не просто великі, а по-справжньому величезні сумки, які стали головним хітом сезону. Ці потужні аксесуари тепер займають центральне місце в сучасних аутфітах, витісняючи звичні шопери. І не дивно – така сумка не лише виглядає стильно. Ще в ній поміститься все: від ноутбука до запасної пари взуття. Розповідаємо як вибрати таку модель.

Сумки-максі можуть бути різними. Наприклад, Bottega Veneta у весняно-літній колекції-2024 представили аксесуари з фірмовим м’яким переплетенням – такі нагадують пляжні варіанти. Більш суворі та лаконічні моделі того ж сезону продемонстрували Acne Studios та Victoria Beckham.

Однак краще зупинитися на виробах, які тримають свою форму. Слід придивитися до об’ємних шоперів з каркасними вставками з боків або моделей з жорстким дном — такі сумки виглядають «дорого». Таке правило стосується і клатчів.

Якщо сумки без ручок – не ваш варіант, варто зробити вибір на користь моделей з короткими – інакше образ може вийти безглуздим.

У випадку з дизайном також немає жодних обмежень. Сумки максі «без усього» співслужать ідеальну модну службу – вони виглядають в міру суворо, а це означає, що підійдуть до всього і швидко не набриднуть. Актуальними залишаються моделі з декором або принтами. Наприклад, бренд Stella McCartney випустив об’ємні шопери в стилі гранж, де шкіряна шнурівка надає їм виразності, але при цьому вони не виглядають занадто зухвало. Ще один тренд – аксесуари з яскравими принтами: бренд Sixdo пропонує варіанти з великим горохом, що додають грайливості та свіжості у образ.

Sixdo, весна-літо 2024

Немає протипоказань при виборі матеріалу. Безумовно, у пріоритеті шкіра, особливо стильно виглядають яскраві сумки максі в подібному виконанні. Але про замшу темних відтінків, щільний денім або пухнасті варіанти теж забувати не варто. Тільки врахуйте, що такі вироби підійдуть для особливого випадку, а не для повсякденного носіння. А під час складання образу доведеться врахувати і прогноз погоди, щоби цінний вміст сумки не промокло.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Стильні пуховики на осінь-зиму 2024/25: головні тренди

Осінь відчувається вже в кожному подуві вітру, тому саме час обговорити головні тренди верхнього одягу,…

13 години тому

З чим носити легінси цієї осені: 10 ідей

Облягаючі штани та джинси завжди виступали головною темою для суперечок у фешн-індустрії. Хтось вважає, що…

14 години тому

6 стильних пар взуття без підборів, які популярні цієї осені

Звичайно, взуття на високих тонких підборах виглядає ефектно. Однак із настанням осені хочеться «спуститися на…

21 годину тому

7 найстильніших головних уборів цього сезону

Якщо ви хочете, щоб ваша голова була в теплі цієї осені і при цьому загальний…

2 дні тому

Які джинси вибрати, щоб виглядати стильно цієї осені і зимою

Вибираємо найпопулярніші моделі серед різних модних трендів які будуть актуальні в цьому осінньо-зимовому періоді. Скінні…

2 дні тому

Як виглядає стрижка метелик і кому вона підійде

Стрижка метелик — модна популярна зачіска, яка передає ретровайб. Вона поєднує елементи багатошарових стрижок, створює…

3 дні тому