Категорії: Краса

Як спілкуватися з б’юті-майстром, щоб послуги приносили лише радість: 3 головні правила хорошого клієнта

Фахівці б’юті-сервісу стараються бути максимально ввічливими: вони відповідають на всі запитання, підбирають зручні віконечка для запису і роблять усе можливе, щоб кінцевий результат вас вразив. Наша ж задача – бути хорошими клієнтами, з якими приємно працювати і яких хочеться бачити в кріслі знову і знову.

Бьюті-майстри зобов’язані якісно надавати свої послуги та старатися йти на зустріч клієнтам у їхнії побажаннях. Але щоб візит до салону краси залишав позитивні емоції, а результат проведених процедур завжди радував, краще встановити з майстром дружній зв’язок — дотримуючись цих елементарних правил.

Не запізнюйся

Іноді справді складно керувати своїм часом. Особливо, якщо на дорогах пробки, автобус не приходить за розкладом або начальник попросив трохи затриматися на роботі.

Звичайно, більшість майстрів завжди йдуть на зустріч і зсувають запис на 15, 20, а іноді й на 30 хвилин. Але не забувай, що це вносить корективи у весь графік фахівця: змушує його нервувати, виконувати свою роботув авральному режимі, і як правило це сказується на якості послуги.

Заздалегідь повідом про відміну запису, якщо не можеш прийти

Одна річ, коли ти прокинулася вранці із високою температурою. І зовсім інше, коли за годину до візиту вирішила, що сьогодні немає настрою йти до салону краси.

Деякі майстри вирішують питання із раптовим скасуванням запису за допомогою передоплати — хоча це й порушує закон про права споживача. Але, як стверджують самі майстри, ця практика справді дисциплінує.

Залиш негатив за порогом студії

Ми все розуміємо, іноді видаються справді складні дні, і навколишня реальність нічим не тішить. Але це не привід виливати свй негатив на ні в чому не винних спеціалістів з краси. І тим більше навантажувати їх своїми особистими проблемами!

Повір, багато б’юті-фахівців теж люблять помовчати: подивитися на фоні кіно або сконцентруватися на роботі і побути в тиші. Краще залишити розмови до душі до наступних візитів: на випадок, якщо ви дійсно подружитеся і обговорюватимете не тільки б’юті-моменти, а й дозволені деталі особистого життя.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Дієтолог розповіла, чи правда, що сирі овочі корисніші

Хоча деякі корисні для організму поживні речовини можуть руйнуватися при нагріванні, як варені, так і…

4 години тому

Як, не здаючи аналізи, виявити дефіцит йоду: тест у домашніх умовах

Йод відіграє важливу роль у синтезі гормонів щитовидної залози, а його дефіцит в організмі відразу…

1 день тому

Що буде після повної відмови від кави: через день, тиждень, місяць

Заперечення, гнів, торг, депресія, прийняття. Розбираємось з усіма стадіями відмови від улюбленого напою! Багато лікарів…

1 день тому

Яким має бути догляд за волоссям восени: головні секрети

Восени наші локони зазнають не менших випробувань, ніж у літній період. Як же зберегти волосся…

2 дні тому

Топ-5 продуктів, які мають зігріваючий ефект

Якщо светри, куртки та пальто недостатньо зігріватимуть тебе цієї осені, потрібно «підвищувати градус» зсередини. Мова…

2 дні тому

Потрібно знати ці 4 правила взуттєвого етикету, щоб завжди виглядати доглянутою

Взагалі дебати про будь-які модні правила — це досить складно. У кожному питанні існує тисяча…

5 днів тому