Краса

Рукав, щоб приховати пишні руки та сукня від животика: варіанти суконь, що приховують недоліки фігури

Восени та взимку все, звичайно, простіше: багатошаровими аутфітами можна змоделювати фігуру як завгодно. А що робити в спеку, коли максимум, що хочеться одягнути, це невагому сукню?

От в дитинстві все було просто: хапаєш з шафи будь-яку майку із шортами, надягаєш на ходу – і бігом на вулицю. І все, ти красуня! Зараз у нас навіть до базових сарафанів А-силуету завищені вимоги: і по фігурі щоб ідеально сиділи, і колір повинен підкреслювати відтінок шкіри, і, щоб тканина була приємною до тіла і не мнулася. Ну хіба ми так багато просимо?

Звісно що, ні: сучасні бренди можуть забезпечити нас, вибагливих модниць такими знахідками. У тому числі стильними сукнями, які акуратно замаскують животик, руки та інші зони, які б ти хотіла приховати. Тягнути не будемо – показуємо!

Сховають животик

Щоб приховати животик, вибирай сукні зі спідницями А-силуету: вони м’яко розкльошовуються від талії та непомітно приховують «проблемну» зону. Виграшно буде виглядати силуетний ліф сукні: так з’явиться контраст між пишним низом і приталеним верхом – і бонусом талія здаватиметься вужчою.

Ідеально підійдуть сукні-сорочки: зафіксуй пояс прямо на талії, і животик сховається. Плюс, прямі лінії роблять силует стрункішим!

Приховають руки

Можна вибрати сукні з легкими довгими рукавами – вони чудово виглядають спекотним літом. Але якщо ти хочеш замаскувати тільки передпліччя (найчастіше дівчат турбує саме воно), то зверни увагу на сукні зі спущеними драпірованими плечима. Це суперфішка сезону-2024!

А ось з рукавами-ліхтариками будь обережніша: вони можуть занадто щільно сісти на руки і лише підкреслити їх об’єм. Вільні довгі рукави такої неприємності нам не завдадуть!

Роблять фігуру срункішою

По-перше, приміряй сукні із заниженою талією. По-друге, роби ставку на максі: ця довжина зараз вкрай актуальна, плюс сукні в підлогу здорово видовжують силует. Ідеально, якщо твоя обновка буде монохромною: образ в одному кольорі теж візуально витягує силует.

З таким варіантом сукні взувай босоніжки з довгим носком або мюлі, хоча б на мінімальних підборах. Ніжки будуть виглядати  витончено і невибагливо, і не втомлюватимуться!

Зроблять ноги довшими

Вирізи, вирізи та ще раз вирізи! Напевно, нічого не виглядає так спокусливо, як глибокий виріз на подолі довгої сукні. Використовуйте цю фішку по максимуму. Зрештою, коли як не влітку показувати свої принади!

Фасон сукні – друге питання, вибирай його, виходячи з інших нюансів. Якщо потрібно приховати руки, шукай моделі з довгими рукавами (як ми вже вище описали), а якщо ти не шанувальниця сарафанів – придивись до джинсових.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

4 важливі нюанси у харчуванні восени, які допоможуть зберегти здоров’я

Осінь - це не тільки пора для затишних вечорів, а й час, коли організму потрібна…

13 години тому

Чому тренування можуть мати зворотній ефект і призводити до збільшення ваги

Цифра на вагах збільшується, хоча ти через день тренуєшся і правильно харчуєшся? Розповідаємо чому це…

14 години тому

Топ-4 моделі верхнього демісезонного одягу на жовтень: коли пуховик носити ще зарано

На календарі жовтень, а це означає, що погода може бути мінливою, зранку вже холодно, а…

2 дні тому

Як подолати стан “плато” у втраті ваги: ​​7 дієвих порад

Ефект плато – поширене явище. Часто ми сприймаємо його як поразку: складно прийняти цифри, які…

2 дні тому

Хочеш прибрати подвійне підборіддя і зберегти чіткий овал: спробуй цю диво-вправу для спини

Чіткість овалу обличчя залежить від багатьох факторів — і особливо від стану грудного відділу хребта.…

3 дні тому

Що компетентний майстер педикюру може дізнатися, просто поглянувши на стопи

Що кваліфікований майстер педикюру може дізнатися про клієнтку, просто дивлячись на її стопи: більше, ніж…

3 дні тому