Лайфстайл

Як зробити, щоб дзеркало в ванні не пітніло

Під час миття дзеркала можна додати у воду гліцерин, який застосовується при приготуванні косметичного мила. Це одна з хитрощів, пише Domik, яка допоможе зробити так, щоб дзеркало у ванній кімнаті не запотіло.

Подробиці

Також можна приготувати розчин із однієї чайної ложки желатину та 50 мл води. Протріть суху поверхню дзеркала у ванній. На ньому залишиться невидима захисна плівка, яка перешкоджатиме осіданню води. Дзеркало не запотіватиме пару тижнів, якщо нанести на його поверхню крем для гоління і відразу ж витерти паперовим рушником. На дзеркалі залишиться дуже тонкий шар крему, який урятує від запотівання. Можна придбати в автомобільному магазині спеціальний засіб від запотівання стекол автомобілів. Їм потрібно побризкати на дзеркало у ванній та відполірувати поверхню бавовняною серветкою. Ефект зберігатиметься близько тижня.

Після миття дзеркала засобом для очищення скла рекомендується розтерти по поверхні господарське мило. Далі залишиться витерти дзеркало замшевою серветкою до повного зникнення розводів. Можна підготувати ще один склад. Для цього слід змішати 0,5 л гарячої води та 5 ст. л. оцту, змочити в ньому серветку та протерти дзеркало.

Кавун Наталія

Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

Останні новиники

Ця приправа зменшує симптоми депресії на 42% лише за 4 тижні

Дослідники з Університету штату Арізона виявили, що у людей із надмірною вагою ця приправа здатна…

23 години тому

Вчені довели, що картопля в мундирі корисніша за рис

Нещодавнє дослідження вчених з Університету Невади показало, що картопля може бути кориснішою за рис, особливо…

4 дні тому

Гімнастика для кишечника: легка розминка, яка допоможе швидко сходити до туалету

Існує багато способів прискорити процес дефекації. Найголовнішими правилами нормального функціонування ШКТ є рекомендована кількість клітковини…

7 днів тому

Краща дієта для шкіри та волосся: як схуднути та залишитися красивою

Для краси волосся та шкіри дуже важливо, щоб меню було різноманітним. Саме збалансоване харчування з…

1 тиждень тому

Не вправи і не дієта: 8 несподіваних способів розігнати метаболізм

Зовсім не обов'язково нарощувати м'язову масу, щоб витрачати більше калорій, адже існують альтернативні методи прискорення…

2 тижні тому

Дієтологи розповіли про 7 головних помилок, які роблять жінки в спробах схуднути

Може здатися, що процес схуднення досить простий: потрібно витрачати більше калорій, ніж отримуєш з їжею.…

2 тижні тому