Краса

Як вибрати свій ідеальний червоний лак для нігтів

Червоний манікюр – вічна класика, яка завжди буде доречною. Правда, все залежить від обраного відтінку і від того, як він поєднуватиметься із загальною атмосферою образу і тоном шкіри.

І хоча червоний лак вважається базовим кольором для манікюру, багато хто ставиться до нього дуже неоднозначно. Одні вважають червоний лак надто зухвалим – особливо на довгих нігтях. Інші впевнені, що без червоного лаку не обійтися, але краще використовувати його в педикюрі: адже він має спокусливий ефект.

Насправді червоний лак може абсолютно по-різному виглядати на нігтях. Палітра цього кольору дуже багатогранна, і в ній можна знайти ідеальний тон для будь-якої ситуації і для будь-якого кольоротипу.

Найблагороднішим варіантом червоного вважаються приглушені відтінки з темною, синюватою базою. Вони чудово підходять для холодної пори року і найкраще поєднуються з іншими тонами манікюру.

Однак у деяких випадках темно-червоні тони можуть перетягувати на себе увагу чи додавати похмурості. Тому не варто забувати про більш нейтральний червоний, в якому збалансована яскравість і глибина. На фотоприкладі такі варіанти червоного кольору розташовані на середньому та безіменному пальцях руки.

Яскраві, трохи морквяні, тони червоного вважаються суперечливими і підступними. Вони частіше вносять дисгармонію в образ і роблять акцент на недосконалості: особливо, коли використовуються в одязі та макіяжі.

У нейл-індустрії варто побоюватися їхнього однотонного застосування — тим більше, якщо йдеться про педикюр у сезон відкритого взуття або про манікюр на коротких нігтях з особливостями форми. Втім, у поєднанні з сильнішими та чистішими кольорами яскраво-червоний лак проявляє себе з кращого боку.

Використовуй його для осінньо-зимового розпису нігтів або для того, щоб зробити яскравішим мінімалістичний манікюр із геометричним стилем — при точковому застосуванні він абсолютно безпечний!

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

Останні новиники

Винний маринад для дуже м’якого шашлику зі свинини

Шашлик зі свинини дуже популярний. М'ясо з жировим прошарком, тож воно соковите та смачне, якщо…

10 хв. тому

Як правильно зберігати сухофрукти вдома, щоб не завелася міль

Кожна господиня зустрічалася з такою неприємністю, як міль на кухні. Ці комахи можуть зіпсувати крупи,…

40 хв. тому

Названо спеції, які роблять гречану кашу найсмачнішою

Гречану крупу можна перетворити на смачний гарнір, додавши просто трохи спецій. Смак стане оригінальним. Всі…

1 годину тому

Анна Трінчер зробила операцію, яка була мрією її життя

Українська співачка й акторка Анна Трінчер у своєму блозі в інстаграм повідомила, що нарешті здійснилася…

2 години тому

Тепла закуска з томатів: «секрет» успіху в клярі та соусі

З помідорами можна готувати безліч оригінальних страв. не тільки соуси та салати. Спробуйте смажені помідори…

2 години тому

Брітні Спірс вирішила самотужки лікувати зламану ногу та чекати загоєння

Американська співачка Брітні Спірс останні роки постійно дивує своїми зірковими витівками. Нещодавно вона зламала ногу…

3 години тому