Краса

Приведи груди у форму вправами і якими саме

Далеко не всі мріють про рельєфне і прокачене тіло, але пружна і підтягнута шкіра — ознака краси та здоров’я, якою хоче мати кожна дівчина. Найчастіше головною проблемною зоною є бюст, який з різних причин згодом може втратити еластичність.

Як привести бюст у форму?

Якщо груди з часом стали менш пружними і втратили колишню форму, не треба впадати у відчай, адже їх можна підтягнути, головне — знати правильні способи. Привести зону грудей в тонус тобі допоможуть вправи. Звичайно, мова не йде про збільшення розміру, у спорті така функція відсутня. Однак зону декольте можна зробити красивішою за рахунок регулярних тренувань. Важливо зміцнювати спину і працювати з рухливістю грудного відділу, а також тримати поставу і не закачувати м’язи грудей, тому що в результаті вони можуть стати сильними і грубими. Сильні м’язи в гіпертонусі тягнуть плечі вперед, чим погіршують поставу і заокруглюють грудний відділ хребта.

Тим, хто не має можливості займатися, потрібно постійно стежити за собою за допомогою інших методів, а саме:

– протягом дня тримати спину рівно, не сутулитися;

– ходити на розтяжку та пілатес;

– займатися плаванням, воно допомагає у зміцненні м’язів спини та грудного відділу.

Якщо ж ти готова приступити до тренувального процесу, запам’ятовуйте 5 найефективнішими вправами для покращення якості погруддя.

 

Віджимання з колін

Руки потрібно розставити ширше за плечі і опустити вниз. Лопатки зводимо, а лікті згинаємо на 90 градусів. Підкрути таз, напруж прес і намагайся триматися рівно. Опускаючись, роби вдих, піднімаючись – видих. Виконай 2 підходи по 20 повторень.

Розведення гантелей лежачи на лаві або на коврику

Необхідно лягти та підняти руки з гантелями вгору. Стеж за тим, щоб гантелі були паралельно одна одній. Лікті злегка зігнуті, гантелі знаходяться над плечовими суглобами. Лікті розведи трохи убік. Зафіксуй вихідне положення рук. На вдиху розводимо руки убік і зводимо тим часом лопатки. На видиху – збираємо їх до центру. Працюємо повільно та контролюємо фазу опускання гантелі вниз. Виконай 2 підходи по 20 повторень.

 

«Молитва»

Встань рівно і розстав плечі. З’єднай долоні на рівні грудної клітки, долоню до долоні. Тримай спину рівно. На видиху притискаємо долоні, на вдиху розслаблюємо. Робимо протискання протягом 30 секунд і далі статику наступні 30 секунд. Працюємо лише 2 хвилини.

Зведення лопаток лежачи на животі

Вправа допоможе покращити поставу. Лягай на живіт, ноги випрями на підлозі, голова зафіксована, погляд спрямований у підлогу, шия є продовженням хребта. Ми трохи відриваємо плечі від підлоги та витягуємо руки вздовж. На видиху витягуємо руки до себе та зводимо лопатки. На вдиху знову витягуємо їх уперед. Працюємо з м’язами розгиначами хребта. Виконай 2 підходи по 40 секунд кожен.

Пам’ятай, немає нічого неможливого, все залежить від твого бажання та настрою. Тільки з непохитною рішучістю ти зможеш досягти будь-яких бажаних результатів.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Як підняти лібідо восени: мало хто знає про властивість цього овочу

Цей овоч завжди є на поличках магазину, коштує копійки, але користь має неймовірну. Він корисний…

15 години тому

Чому живіт випирає, навіть коли схудла, і як його прибрати

Випираючий живіт може здорово зіпсувати настрій, якщо ти бачиш себе у дзеркалі у невигідному ракурсі.…

16 години тому

5 міфів про користь рослинних олій для здоров’я та краси

Оливкова олія - панацея від усього, пальмова шкідливіша за алкоголь, кокосове корисне для волосся і…

3 дні тому

Синдром сухого ока: як він проявляється та якими засобами його лікувати

Відчуття «піску в очах» та печії, на жаль, добре знайоме багатьом із нас. Якщо ти…

4 дні тому

8 помилок, які зменшують тривалість життя: перевір себе

Зрозуміло, що не все підлягає контролю, наприклад, вибір генів, з якими ти народжуєшся. Проте спадковість…

5 днів тому

Чому болить голова: причина, про яку рідко хто задумується

Виявляється, перемогти мігрені, найімовірніше, допоможе не невролог, а лікар зовсім іншої спеціалізації! Головний біль став…

5 днів тому