Здоров'я

Тренування, які змусять тебе спалити найбільше калорій і допоможуть швидко схуднути

Коли стоїть завдання схуднути, важливо підтримувати певний ритм руху та спалювати більше калорій, ніж споживаєш. Не всім подобається ходити в спортзал на одноманітні тренування, тому ми зібрали спортивні активності, які справді хороші при боротьбі із зайвою вагою. І головне — ти можеш чергувати їх чи вибрати щось одне, адже головне — займатися постійно та отримувати задоволення.

Найпопулярнішими тренуваннями для тих, хто худне, залишаються біг і ходьба, але не можна сказати, що це ідеальні варіанти. Так, для початку вони можуть бути непогані, але ходьба не дасть швидкого та вираженого результату, а біг може завдати шкоди колінам. Тому є кілька альтернатив.

Плавання. Ця фізична активність змушує тіло рухатися, долаючи опір, що допомагає спалювати жир та нарощувати м’язи. А вони метаболічно активніші, ніж жир, це означає, що м’язи спалюють більше калорій у стані спокою. Найбільш енергетично витратні стилі — батерфляй і брас, але й плавання вільним стилем може допомогти спалити до 400 калорій за 30 хвилин.

Баскетбол. Баскетбол поєднує в собі стрибкові рухи та тренування з обтяженнями, що робить його чудовим тренуванням для всього тіла. Крім того, що він допоможе тобі скинути небажану вагу, цей вид спорту також підніме настрій, зміцнить здоров’я кісток, знизить стрес, покращить координацію та рівновагу та зміцнить серце. Спалює близько 300 калорій за півгодини.

Зумба. Для тих, хто шукає веселі групові вправи, зумба може стати чудовим варіантом для схуднення. Звичайно, це не спорт як такий, а скоріше аеробний високоінтенсивний тип тренування, який включає складні рухи з групою інших однодумців. Можна спалити до 700 калорій за годину.

Сайклінг. Це групові тренування на велотренажерах, які стали дуже популярними останнім часом. Їзда на стаціонарному велосипеді дозволяє покращити загальну фізичну форму та дає можливість скинути до 300 калорій за 30 хвилин.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

Останні новиники

З Jerry Heil у Франції стався не тільки Каннський кінофестиваль: співачка приголомшила опублікованими фото

Після завершення «Євробачення 2024» до Українаи повернулася лише alyona alyona. А її напарниця по творчому…

20 секунд тому

Як приготувати банановий ганаш для макарунів, тортів та чізкейків

Цей ганаш можна назвати універсальним. Він ідеально підійде для багатьох десертів не тільки як ганаш,…

40 хв. тому

Як виростити садові декоративні маки на клумбі: секрети вирощування

Зараз саме час цвітіння маків. Ці ніжні яскраві квіти немов вогники майорять у квітниках. Як…

1 годину тому

Оладки будуть найпишніші, якщо замінити борошно на один інгредієнт

За цим рецептом такі будуть оладки, що ви й мріяти не могли. Пухкі та дуже…

2 години тому

Коли та як правильно розсаджувати іриси, щоб прижилися на новому місці

Іриси - літні квіти, які чарують своїми барвами та неймовірним ароматом. Їх ще називають -…

2 години тому

Названо найкращі спеції для приготування бездоганних креветок

З морепродуктів найулюбленішими для багатьох є саме креветки. Смачні, білкові, поживні. Чудово поєднуються з іншими…

3 години тому