Категорії: Краса

Червоний френч, як альтернатива гліттерному манікюру: найкращий варіант для свят

Хейлі Бібер — один із головних б’юті-трендсестерів 2022 року: влітку, запустивши свій косметичний бренд, модель ввела в моду «глазуровану» шкіру, а потім і нігті, і губи, і очі. Здається, наприкінці грудня Хейлі вирішила утвердитися у цьому званні та показала шанувальникам найпростіший і водночас ефектний новорічний манікюр. У своїх соцмережах дружина Джастіна Бібера поділилася фотографіями, де позує зі свіжим манікюром – яскраво-червоним френчем. Френч, зрозуміло, не простий, а «глазурований». Розповідаємо як повторити ефектний новорічний манікюр зірки.

Детальна інструкція знайшлася в соцмережах у майстра з манікюру Золи, з якою вже довгий час працює Хейлі. Саме їй завдячуємо феноменом «глазурованих» нігтів загалом, тепер, користуючись її підказками можемо відтворити новорічний варіант цього покриття.

Отже, перший крок – нанесення бази. Причому, якщо для простого френчу ми майже напевно використовували б нюдову базу, тут вона має бути прозорою. Для «червоних» кінчиків варто взяти найяскравіший червоний лак, адже червоний — один із головних кольорів нового року.

Потім вам знадобиться втірка або спеціальний «глазуруючий» топ. Сенс у тому, щоб надати нігтям делікатного блиску, що нагадує глазур на пончику. Це не повинен бути крупний гліттер або надто густий лак-хромантик. Сяйво має бути дуже акуратним, але все ж таки помітним.

Якщо вам хочеться зробити дизайн цікавішим, можна відштовхнутися від основної ідеї цього манікюру та розвинути її трохи далі. Хейлі та Зола назвали цей дизайн Candy Cane Glazed Nails, на честь традиційного різдвяного льодяника, так що на одному з нігтів френч можна зробити не просто червоним, а в білу смужку.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

8 помилок, які зменшують тривалість життя: перевір себе

Зрозуміло, що не все підлягає контролю, наприклад, вибір генів, з якими ти народжуєшся. Проте спадковість…

4 години тому

Чому болить голова: причина, про яку рідко хто задумується

Виявляється, перемогти мігрені, найімовірніше, допоможе не невролог, а лікар зовсім іншої спеціалізації! Головний біль став…

5 години тому

Дієтолог розповіла, чи правда, що сирі овочі корисніші

Хоча деякі корисні для організму поживні речовини можуть руйнуватися при нагріванні, як варені, так і…

20 години тому

Як, не здаючи аналізи, виявити дефіцит йоду: тест у домашніх умовах

Йод відіграє важливу роль у синтезі гормонів щитовидної залози, а його дефіцит в організмі відразу…

2 дні тому

Що буде після повної відмови від кави: через день, тиждень, місяць

Заперечення, гнів, торг, депресія, прийняття. Розбираємось з усіма стадіями відмови від улюбленого напою! Багато лікарів…

2 дні тому

Яким має бути догляд за волоссям восени: головні секрети

Восени наші локони зазнають не менших випробувань, ніж у літній період. Як же зберегти волосся…

3 дні тому