Краса

Як виглядає наймодніший чубчик 2023, котрий не вимагає укладання

Новий рік вже на порозі, а в цей час особливо хочеться змін. А як відомо, найпростіший спосіб змінити щось у своєму житті – це нова зачіска. Якщо на каре поки бракує сміливості, подумайте про чубок. Здається, у шкільні роки невдалі експерименти з чубчиком мали кожна, тому зараз багато хто ставиться до неї з побоюванням. Проте, протягом останніх кількох сезонів різноманітні чубчики не виходять із моди: чубчик шторку змінює абсолютно прямий, а його косий, як у Одрі Хепберн. У 2023 році звання наймоднішого чубка переходить новій формі – бейбі-чубку.

Чому за нею закріпилася саме така назва, зараз ніхто не скаже. Бейбі-чубчик є укороченим варіантом «шторки» з більш нерівним зрізом. Вона також відкриває лоба посередині, але її довжина при цьому доходить лише до лінії брів. Щоб чубчик гармонійно обрамляв вашу форму обличчя, довжину можна регулювати, і підстригти її на пару міліметрів довше або коротше. Якщо ви звернетеся до майстра, він точно зорієнтується, яка довжина підійде вам ідеально. У чому плюси такого чубчика? По-перше, він помітно освіжає образ. Ви можете нічого не робити з формою основної довжини, але загалом буде виглядати дуже стильно і по-новому. По-друге, чубок не вимагає укладання. Принаймні воно зовсім не обов’язкове. Якщо з ранку у вас є настрій почаклувати з феном та круглою щіткою, безумовно варто піддатися цьому настрою. Однак якщо часу на укладання немає, не страшно: просто нанесіть трохи засобу для прикореневого обсягу і вирушайте у справах: чубчик виглядатиме недбало по-французьки і дуже стильно.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Як прибрати вм’ятини з лінолеуми за 30 секунд

Лінолеум — практичний матеріал для підлоги. Його легко вкладати, мити, але від важких предметів та…

13 години тому

Чи можна мити ламінат мийним пилососом

Волога та деревина погано сумісні. Надмірна волога псує натуральний матеріал. У випадку з ламінат ситуація…

14 години тому

Ефективний спосіб нейтралізації запаху сечі з постільної білизни та одягу

Якщо вчасно не впоратися з забрудненням, можлива проблема. Запах ніби в'їдається в волокна та набуває…

16 години тому

Як сушити рушники та килимки, щоб не утворився запах сирості

В ванній кімнаті рушники та килимки постійно знаходяться в використанні, адже ніхто не буде їх…

2 дні тому

Як легко відмити решітку з плити, яка вкрилася товстим шаром жиру

Не дивно, що решітка на кухонній плиті швидко вкривається товстим шаром жиру. Проблема полягає в…

2 дні тому

Чи безпечно залишати пральну машину постійно включеною в розетку

Про пральні машини між експертами, сервісними службами та споживачами постійно точаться розмови та суперечки щодо…

2 дні тому