Шоу-бізнес

Джон Траволта поділився святковими відео з дітьми

Джон Траволта “відкрив свій дім” фанатам на Різдво. Актор поділився парою святкових відео в Instagram, на яких він показав свої зустрічі з двома дітьми.

Подробиці

Зірка “Кримінального чтива” розпочав святкування в п’ятницю, напередодні Різдва, з відео, на якому він і 21-річна дочка Елла Блю летять на відпочинок в порожньому літаку до будинку в штаті Мен.

В відео де вони подорожують, можна почути аудіо, на якому Елла співає свій майбутній сингл «Dizzy». Пісня вийде 7 грудня.

“Веселого Різдва, Джон! Пісня Елли така гарна. Щасливий бачити ваш дім таким теплим і сповненим любові”, – прокоментував пост Сет Грін, який з’явився в “Старих собаках” з Траволтою.

Згодом актор опублікував ще один відеопост, на якому він знаходиться поряд з Еллою та 11-річним сином Бенджаміном і щеням, яке заважає Траволті читати своїм дітям «Ніч перед Різдвом». Всі троє також бажають шанувальникам веселих свят, коли вони обіймаються разом на дивані.

Елла прокоментувала пост трійкою емодзі в виді серця.

Жінка Траволти – Келлі Престон померла в 2020 році після боротьби з раком грудей. їй було всього 57 років. Траволта і Престон одружилися в 1991 році. Смерть Престон сталася вже після втрати порою в 2009 році 16-річного сина Джетта, який помер після сердцевого нападу.

Раніше цього року Траволта розповів про серйозну розмову з сином Беном. 67-річний Траволта під час нічної прогулянки по їхньому району почув від Бена передживання на тему того, що той також помре. Траволта відповів сину:

«Давай подивимося на це так, ніби це частина життя. Ми точно не знаємо коли це станеться. Достатньо просто робите все можливе, щоб прожити якомога довше».

Сергій Пасевич

Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

Останні новиники

Як перемогти грибок на ногах: 10 простих і реально робочих способів

Ці домашні засоби доповнять аптечний догляд і допоможуть якнайшвидше впоратися з інфекцією. Грибок нігтів завдає…

5 хв. назад

Два робочі способи, що допоможуть швидко висушити одяг

Якщо пральна машина тільки-но закінчила свою роботу, а вам скоро потрібно йти, надівши ті самі…

9 години назад

Перерослі пасинки у помідор

Досвідчені городники рекомендують видаляти довгі пасинки у помідорів. Негативних наслідків від цього не буде. Є…

10 години назад

Секрет зберігання туалетного паперу в шафі з речами

Часто трапляється так, що одяг після того, як пролежить якийсь час у шафі, починає неприємно…

11 години назад

Сіль у туалеті: корисна хитрість

Японія славиться своїми новаціями, але водночас японці продовжують дотримуватися певних правил і обрядів своїх предків.…

12 години назад

Замініть чорнобривці більш корисною квіткою – ця рослина бореться з багатьма шкідниками на городі

Такі невибагливі на вигляд квіти, як чорнобривці, поєднують у собі відразу дві важливі якості. Як…

13 години назад