Краса

Як підібрати пальто дівчатам з мініатюрним зростом

Пальто – річ, без якої не обійтися восени. Тому до її підбору варто підходити особливо уважно. І справа тут не лише у трендах. Не менш важливі крій і посадка, які, поза всяким сумнівом, мають бути компліментарними. Іншими словами, ваше пальто має вас прикрашати. Розбираємося, як досягти цього ефекту дівчатам з мініатюрним зростом – ось кілька простих порад, які гарантовано допоможуть зробити правильний вибір.

Справа в довжині

Ключова деталь у верхньому одязі для дівчат невеликого зросту – довжина. Намагайтеся уникати моделей довжини міді: вони можуть зменшити зріст і робити вас візуально нижчою, а також спотворювати пропорції. Найкращий вибір – пальто трохи вище коліна, або довжини максі. І те, й інше гарантують вам правильні пропорції, але варіант до підлоги ще й допоможе візуально витягнути силует і зробити вас стрункішою.

Обережніше з оверсайзом

Ще один «ворог» мініатюрних дівчат — об’ємний крій. З оверсайзом слід виявляти обережність: модний силует може також «вкрасти» ваш зріст і зробити силует важким, мішкуватим і невитонченим. Зважайте на цей момент при виборі пальта: між фігурою і тканиною може бути повітря, просто його не повинно бути занадто багато.

Пальта з широкими плечима

Модні пальта з широкими плечима теж можуть зіграти з вами злий жарт, додавши фігурі небажаного об’єму та приховуючи зріст. Якщо ви все ж таки хочете підтримати актуальний тренд, то варто вибрати пальто з невеликими гострими підплічниками, що дивляться вгору: це, навпаки, допоможе зробити силует витягнутішим, додати до нього вертикаль.

Увага на талію

На загальне сприйняття силуету впливають пропорції. Тому особливо пильну увагу варто приділити талії: краще акцентувати її. Причому найкраще, якщо вона буде трохи завищеною: це допоможе правильно розставити акценти та візуально подовжити ноги.

Увага на деталі

Не менш важливі і деталі: іноді лише неправильний розмір лацкана може зіпсувати все враження від образу. Тому лацкани повинні бути вузькими (ніяких широких на кшталт 80-х, гудзики та застібки — невеликими, як і будь-який декор (втім, краще взагалі обійтися без нього). Що стосується забарвлення, то краще вибрати монохром або вертикальну тонку смужку. А от від великих орнаментів, включаючи клітину, широку смужку, горошок і великі квіти, краще все ж таки утриматися.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

Останні новиники

Городники пояснили, для чого додають господарське мило при обприскуванні городини від шкідників

Ми живемо в такий час, що вже мало хто обходиться без обприскування кущів, дерев, городини…

7 години назад

Як приготувати яскравий святковий салат без майонезу: мало хто знає фішку заправки

Пройшли ті часи, коли майже всі салати заправлялися майонезом. Зараз навпаки – більше цінуються салати,…

8 години назад

Городники пояснили, чому гірчить листя салату: знають лише досвідчені

Салат – одна з небагатьох рослин, яким не потрібно багато сонячного світла, високих температур. Здається,…

8 години назад

Альону Савраненко, більш відому як реперка Alyona Alyona, помітили з бойфрендом

Альону Савраненко, більш відому як реперку  Alyona Alyona, прихильники побачили з бойфрендом. Цією інформацією поділився…

8 години назад

Кулінари розповіли, щоб смажена картопля не прилипала до сковорідки: поради на вагу золота

Мало хто з нас не любить смажену картопельку. І дольками, і соломкою, і кільцями, а…

9 години назад

Городники розповіли, які найкращі сусіди картоплі: «зальотних» шкідників не буде

Не секрет, що від близького сусідства деяких рослин одні ростуть краще, а інші, навпаки хиріють…

9 години назад