Краса

Хочете такі ж гарні руки, як у королеви Летиції: ось її секрет

Не можливо не дивитися з захопленням на королеву Іспанії Летицію, особливо на її руки. У свої 49 років дружині Філіпа VI вдається не просто зберігати їхню підтягнутість, що зовсім нелегко навіть у юному віці, а й створити спортивний рельєф. Журналістам іспанського видання El Español вдалося з’ясувати секрет королеви. Як завжди, рецепт банальний, але слідувати йому не всім під силу.

За свідченнями наближених королеви, Летиція завжди дотримується суворого спортивного режиму, і якщо за щось береться, робить це з повною самовіддачею. Якщо Її Величність займається йогою, то не зупиняється, доки не дізнається про предмет стільки ж, скільки сам вчитель. Якщо вирішить сісти на дієту, робить це з усією суворістю. «Вона наддисциплінована у своїх заняттях спортом. Королева завжди встає близько 7:00 і зазвичай користується цією першою годиною, щоб побігати в саду. У королеви є особистий тренер, який займається з нею майже щодня у сімейному тренажерному залі королівської родини. У комплекс входять силові тренування та кардіовправи. Летиція намагалася займатися боксом, але потім захопилася Айенгар-йогою (різновид Хатха-йоги).

 

Іспанські журналісти також повідомили, що щоразу, коли королеву запитують про секрет її рук, Донья Летиція рекомендує виконувати віджимання від стіни. Це і є її головний секрет: «Королева виконує й інші вправи – на згинання біцепса з обтяженням, штангою та TRX через день. Але її улюблена вправа – віджимання на трицепс від стіни. Але не широке, а вузьке віджимання (саме у вузькому положенні рук працюють трицепс і триголовий м’яз плеча). Робити тонкий жим лежачи досить складно. А ось від стіни куди простіше. Так вага тіла відчувається меншою. І вам нічого не знадобиться, крім власної ваги та стіни».

До речі, цю вправу можна знайти у фітнес-програмах найвідоміших тренерів, вона дуже ефективно, але при цьому її легко виконувати. Потрібно впертись руками в стіну, розставивши долоні вужче ширини плечей, на одній висоті. Ступні повинні бути на відстані широкого кроку від стіни так, щоб тіло знаходилося під кутом приблизно 30 градусів. Лікті згинаються до ребер, наближаючи корпус до стіни і утримуючи тулуб і ноги прямими, як у позиції віджимання. На вдиху зігніть лікті, наблизьтеся до стіни, торкнувшись чолом. На видиху поверніться у вихідне положення.

Цей рух опрацьовує трицепси, грудні м’язи та дельти (підтримує груди в тонусі), прямі та косі м’язи преса і навіть допомагає прибрати зайвий жир на спині (найскладніше місце при схудненні). Спробуйте робити віджимання від 15-20 разів по три підходи. Згодом збільшуйте кількість віджимань.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Читати коментарі

  • Ой! Та в моєї тіпа ,,дружини", ще гарніші руки! Вона мого тата заробітчанина кінула на сто штук євро і купила ОСОБНЯЧОК з САДОЧКОМ в Самборі на Заньковецької 11 та два інтернет магазини патіо сад та vip SАd, машини,квартиру трьошку, живем в попПукКуєм ліжка продаєм, А мені двох наккукукала дівчаток і в мера відсмоктачила тіпа білий воєнний білет. Тепер я сиджу пук рук і старого діда заробітчанина страшну есемесками щоб він сюда більше ніколи не ПОВЕРНУВСЯ! Я тіпа знайшов ящики від приборів нічного бачення на мусорі і йому тепер хочу їх повісити, щоб тіпа посадити А він сцить, тіпа бо я в нього гараж прибрав і гроші ! А нашо йому ? Нехай там здохне на чужині А нам решту залишиться ох ха ух ха ха! Пук пук! Пррррррррр

Останні новиники

Румяний омбре-манікюр: тренд, який буде хітом восени та взимку

Такий варіант дизайну нігтів, напевно, порадує любительок мінімалізму. А ще він чудово виглядає і на…

2 години тому

3 найкращі гарніри для жінок 45+: прискорять метаболізм і продовжать молодість

Вуглеводи - це невід'ємна частина здорового раціону харчування незалежно від віку. Але якщо в молоді…

3 години тому

Як уникнути набряків: причини їх появи та найкращі методи боротьби

Набряки не найгірше, що може бути, тим паче, якщо ти знаєш, від чого саме вони…

1 день тому

Як підняти лібідо восени: мало хто знає про властивість цього овочу

Цей овоч завжди є на поличках магазину, коштує копійки, але користь має неймовірну. Він корисний…

2 дні тому

Чому живіт випирає, навіть коли схудла, і як його прибрати

Випираючий живіт може здорово зіпсувати настрій, якщо ти бачиш себе у дзеркалі у невигідному ракурсі.…

2 дні тому

5 міфів про користь рослинних олій для здоров’я та краси

Оливкова олія - панацея від усього, пальмова шкідливіша за алкоголь, кокосове корисне для волосся і…

4 дні тому