Лайфстайл

Як не купити непотрібні речі на розпродажі: 5 правил

Сезон розпродажів – час, коли зробити покупки можна з найбільшою вигодою. З іншого боку, можна надто захопитися процесом і купити щось, що згодом буде лише займати місце у вашій гардеробній.

Як цього уникнути? Ось п’ять простих порад, які допоможуть робити покупки, якими ви справді будете задоволені — і не лише виходячи з магазину, а довго ще після шопінгу.

Обирайте класику

Найбезпечніший шлях — купувати зі знижками лише класичні речі. Човники та лофери нейтральних відтінків, «чоловічі» брючні костюми, добротний верхній одяг і сумки простих геометричних форм.

Уникайте очевидних трендів

Сезон розпродажів – не найкращий час, щоб купувати яскраві трендові речі. Завжди пам’ятаймо, що модний сезон вже добігає кінця, а значить, скоро в свої права вступлять вже нові тренди. Купуючи річ, яка в моді прямо зараз, постарайтеся звіритися з переліком трендів сезону: якщо ваша потенційна покупка там значиться – можна сміливо йти до каси.

Дайте собі час

Привабливі знижки часто штовхають нас на необдумані покупки. Щоб уникнути цього, намагайтеся не робити імпульсивного шопінгу. Давайте собі час на роздуми: щонайменше день, а краще — два-три. Знаємо, страх упустити вигідну покупку великий. Але ж витратитися на непотрібну річ — ще гірше.

Перегляньте свій гардероб

Перед походом за покупками було б непогано розібрати та впорядкувати ті речі, що вже є. Це допоможе уникнути повторних покупок того, що вже є, і краще зрозуміти, чого саме вам справді не вистачає. Після цього можна складати список речей, що бракують, — і сміливо вирушати за покупками.

Не орієнтуйтеся на зірок та інфлюєнсерів

Найчастіша помилка: перед походом на шопінг багато хто використовують для наглядності образи зірок та інфлюєнсерів. Але наздогнати їх просто неможливо: ці люди постійно носять одяг, який їм видали на один вечір або прислали в подарунок. Їхня робота — змушувати вас купити якнайбільше речей, які вам насправді зовсім не потрібні. Не давайте ввести себе в оману.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

Останні новиники

3 способи застосування картонних лотків для яєць при вирощуванні рослин: потрібно викладати на ґрунт

Курячі яйця продаються у маленьких пластмасових контейнерах, а й у великих картонних лотках. Саме на…

9 хв. назад

Смажені огірки до картоплі чи м’яса: швидко та легко

Незрівнянно смачно, швидко, легко, просто, на кожен день! Смажені огірки схожі на смак молодих обсмажених…

1 годину назад

Не п’ємо, а лікуємося: 5 причин пити вино щодня

Вчені неодноразово заявляли про користь вина. Червоне вино взагалі вважають важливою частиною найкориснішої у світі…

2 години назад

Деревний наповнювач для котячих лотків знадобиться і людям

Якщо у вас удома є кішка, то вам не потрібно розповідати про наповнювач для котячих…

10 години назад

Хитрість, щоб відбивні зі свинини не скручувалися на сковороді

Мабуть, чи не кожна господиня, готуючи відбивні зі свинячого м’яса, спостерігала, як на сковороді вони…

10 години назад

Що робити, якщо жовтіє по краях листя огірків

Зміна кольору листків сигналізують про те, що рослині не вистачає певних речовин для життя. Коли…

11 години назад