Краса

Як зробити коліна красивими

Область колін є однією з найпоширеніших проблемних зон у більшості представниць прекрасної статі, яка змушує з віком більш обережно ставитися до вибору гардеробу. Тому навіть маючи бажання та можливість носити міні, багатьом доводиться відмовляти від цієї ідеї через естетичну недосконалість колін. Як допомогти своїм колінам незважаючи на вік виглядати красивими та підтягнутими?

Область колін старіє так само, як обличчя, руки, шия. Тому представниць прекрасної статі хвилюють: насамперед жирові відкладення в області колін, у другу — в’ялість шкіри.

З жировими відкладеннями у сфері колін зазвичай простіше, ця косметичний недолік вирішується з допомогою ін’єкційних методик (ліполітичні коктейлі) чи апаратної терапії. Ліполітики колються в область надмірної кількості підшкірно-жирового шару. Протягом двох наступних після процедури тижнів жир в області колін розчиняється, і вони набувають більш естетичного вигляду. Процедуру ліполізу необхідно періодично повторювати, щоб зберегти отриманий ефект.

Якщо говорити про апаратні методики, то для цієї галузі добре себе зарекомендував фокусований ультразвук (апарат Ultraformer). Даний апарат застосовується в косметології для омолодження обличчя та тіла – він чудово справляється з жировими відкладеннями та птозом. Фокусований ультразвук – це абсолютно безболісна процедура, що не вимагає реабілітації.

Ще однією ефективною апаратною методикою, яка застосовується щодо цієї частини тіла, є мікроігольчастий RF-ліфтинг. Мікроголки допомагають впоратися з в’ялістю шкіри, якісно підтягнути та ущільнити її. Ця процедура робиться кілька разів (курсом) із перервами в один місяць. Необхідну кількість процедур встановлює фахівець виходячи із показань пацієнта. Після проведення мікроігольчастого RF-ліфтингу ми бачимо потужне скорочення шкіри і спостерігаємо наростаюче омолодження колін.

Якщо в області колін вже спостерігається обвисання тканин – надлишковий шкірний клапоть, слід спочатку опрацювати цю зону препаратом на основі гідроксиапатиту кальцію, щоб простимулювати неоколагенез для поліпшення пружності шкіри. Після цього можна переходити до дії апаратними методиками. Вибір апаратної методики та методів корекції області колін відбувається, виходячи з індивідуальних показань пацієнта.

Але, щоб коліна були стрункими, варто насамперед підійти до проблеми зайвої ваги комплексно. Скоригувати харчування та режим активності. У вашому житті мають бути збалансовані спортивні навантаження, їзда на велосипеді, пробіжки.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

Останні новиники

Перці зупинилися в зростанні: приготуйте підживлення

Якщо ви помітили що перці, які ви висадили на дачну ділянку, майже не ростуть, потрібно…

4 години назад

Обробіть огірки солодкою водою: гарно ростимуть та будуть смачними

У питаннях догляду за огірками важливою можна назвати будь-яку дрібницю. Іноді якась несподівана доглядова процедура…

5 години назад

Одне підживлення герані здатне покращити ріст та цвітіння куща

Герань здатна радувати своїм пишним і тривалим цвітінням аж до перших заморозків. Але для цього…

6 години назад

Попелиця піде з куща троянд: магазинні та народні способи

Попелиця – це досить небезпечний шкідник, який поступово висмоктує рослинні соки із квітів. Також вони…

7 години назад

Позбавляємо решітку для шашлику від нагару: 4 бюджетні способи

Приготування м'яса на відкритому вогні неминуче призводить до утворення нагару. Деякі дачники радять перед приготуванням…

8 години назад

Кабачки будуть плодоносити до осені: 3 підживлення, які потрібно внести до 31 липня

Кабачки садить на городі кожна дбайлива господиня. Рослини невибагливі і рік у рік можуть тішити…

9 години назад