Категорії: Кулінарія

Якого кольору купити шубу на зиму-2024/25

Коли модниці віддавали перевагу шубам з натурального хутра, їх вибір обмежувався лише опціями природних відтінків. Тож питання актуальних забарвлень мало кого цікавило. Зараз же, коли бал править штучне хутро, воно стоїть гостро. Дизайнери не стримують своєї фантазії та пропонують варіанти на будь-який смак: від звичних чорних до трендових бордових і навіть зелених. Тому заплутатися у такому розмаїтті досить легко. Щоб такого не трапилося, знаємося заздалегідь, якого кольору купити шубу на сезон осінь-зима 2024/25.

Модні чорні шуби 2024/25

Gucci осінь-зима 2024/25

Класика на всі часи – шуба чорного кольору. Така ніколи не вийде з моди і легко впишеться в будь-який образ. Найкраще вибирати шубу з лаконічними гудзиками в тон — інакше вона може виглядати неактуально. Довжина може бути будь-якою: підійде як коротка, так і довга шуба, як на Gucci. А щоб вона не виглядала надто нудно, радимо носити її із яскравими аксесуарами. Наприклад, це може бути червона шапка, палантин та шкіряні рукавички. Вони виведуть ваш образ на новий стилістичний рівень.

Модні коричневі шуби 2024/25

Loewe осінь-зима 2024/25

Цьогорічний коричневий став справжнім трендом, особливо його шоколадний відтінок. Тож можете сміливо брати шубу у цьому кольорі. Вона, як і чорна модель, не викличе складнощів зі стайлінгом, а ще зробить образ справді стильним. Крім шуб класичного фасону, радимо придивитися і до «хутряних» бомберів, як на шоу Loewe. Такі виглядають дуже спокійно, так що легко впишуться в спортивний аутфіт. Звичайно, коричневу шубу можна носити буквально з будь-яким одягом.

Модні бордові шуби 2024/25

Khaite осінь-зима 2024/25

Ще один хіт 2024 року – насичений бордовий колір. Тому якщо ви в пошуку дійсно трендового верхнього одягу, винна шуба – безпрограшний вибір. Щоправда, найкраще носити її з максимально базовим одягом, як на показі Khaite. Інакше можна легко перевантажити аутфіт. Але якщо ви любитель цікавих колірних комбо, спробуйте поєднувати бордовий з оливковим, рожевим чи блакитним. Ефект гарантований.

Модні зелені шуби 2024/25

Jil Sander осінь-зима 2024/25

Не варто списувати з рахунків і зелені шуби. Причому в тренді будь-який відтінок: від світлого м’ятного, як на шоу Jil Sander, до насиченого смарагдового чи оливкового. Останні в нашому кліматі найуніверсальніші – їх ви точно не забрудните. З якими кольорами поєднувати зелений? Найпростіший варіант – носити його з ніг до голови або комбінувати з базовим одягом. Але якщо душа попросить експериментів, спробуйте поєднувати зелений із бордовим, жовтим або червоним.

Модні білі шуби 2024/25

Michael Kors осінь-зима 2024/25

Якщо ви не боїтеся забруднити шубу світлого відтінку або вам пощастило жити в сухому кліматі, можете зупинитися і на білій моделі. Причому підійде як кип’яно-білий, так і молочний варіант — дивлячись, що вам більше до смаку. Michael Kors пропонують носити таку шубу в монохромному образі, але ви можете сміливо поєднувати її з одягом темних або яскравих відтінків. Докладніше, з чим поєднувати цей колір восени-взимку 2024/25, ми розповідали тут.

Модні рожеві шуби 2024/25

Stella McCartney осінь-зима 2024/25

Ще один елегантний варіант на зиму-2024 – ніжно-рожева шуба. Звичайно, не найпрактичніший вибір, особливо модель до підлоги, як на шоу Stella McCartney, але один з найефектніших. Найзатишніше виглядатимуть шуби з плюшу, але ви можете зупинитися і на звичних хутряних варіантах. Одні з найактуальніших поєднань кольорів – рожевий з сірим і зеленим. Тож обов’язково беріть їх на озброєння. Однак ви можете зупинитись і на будь-яких інших комбо.

Модні шуби з «тваринним» принтом 2024/25

COS осінь-зима 2024/25

Тренд на «тваринні» принти не оминув і шуби. Тому якщо ви хочете урізноманітнити свій гардероб, сміливо купуйте модель із леопардовим, зебровим чи коров’ячим малюнком, як на шоу COS. Вони точно виведуть ваші образи на новий рівень. Щоправда, найкраще носити таку шубу з базовим одягом: тоді аутфіт гарантовано вийде гармонійним. Ще врахуйте, що така шуба може будь-якої миті вийти з моди. Тому якщо ваш верхній одяг = довгострокова інвестиція, це не найкращий варіант.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Стильні поло з вовни для осіннього і зимового гардеробу

І цього осінньо-зимового сезону поло залишаються з нами: поки тепло ви можете сміливо носити бавовняні…

12 години тому

Які вовняні довгі сукні допоможуть створити стильний образ

Не знаємо як ви, а ми вже розпочали підготовку гардеробу до зими. У нашому кліматі…

1 день тому

Як стильно поєднати білу сорочку і джинси: 6 ідей

Біла сорочка + джинси – проста формула для створення стильних аутфітів. Однак багато дівчат думають,…

1 день тому

Стильні шерстяні пальто, які можна носити не лише зараз, а й узимку

Скоро холодна погода накриє нас по всім фронтам і саме час прийняти неминуче рішення –…

1 день тому

8 пар завжди актуальних прямих джинсів

Джинси – це справді універсальна і майже незамінна річ, яку всі ми носимо цілий рік.…

2 дні тому

Названа найпопулярніша сумка цього сезону

Незважаючи на кількість та різноманітність трендів на модній арені, ми завжди можемо виділити найголовніші з…

2 дні тому