Лайфстайл

Стильні поло з вовни для осіннього і зимового гардеробу

І цього осінньо-зимового сезону поло залишаються з нами: поки тепло ви можете сміливо носити бавовняні моделі, а на холодний сезон придивіться до вовняних варіантів (як з коротким, так і з довгим рукавом). Такі трохи більш утеплені опції ви зможете носити і в офіс, і на прогулянки, і на побачення. А щоб полегшити вам завдання, ми зібрали найстильніші.

Gucci осінь-зима 2024/2025

Джемперів багато не буває – особливо в холодну пору року, коли нам не тільки важливо виглядати стильно, а й хочеться комфорту. Звичайно, у вашому гардеробі повинні бути різні опції (від кардиганів до водолазок), але перше місце все ж займають светри. Якщо вам хочеться базовий предмет, але трохи актуальніший, ніж звичні варіанти, то зверніть увагу на вовняне поло. На подіумах Тижня моди дизайнери продемонстрували різні варіанти: від лаконічних подовжених поло до ошатних з декором. Найуніверсальніше — мінімалістичного крою, на ґудзиках із довгими рукавами, як у Ferragamo. Марки Casablanca та Coperni представили поло з люрексом, а модний Дім Gucci прикрасив комірці стразами. Одним словом є з чого вибрати. Що стосується матеріалу, то намагайтеся вибирати якісний склад. Найпопулярніші тканини – вовна, кашемір, мохер, бавовна, акрил та інші синтетичні волокна. Слідкуйте, щоб штучних добавок було не більше 30% всього складу.

Casablanca осінь-зима 2024/2025
Coperni осінь-зима 2024/2025
Ferragamo осінь-зима 2024/2025

Якщо говорити про колір, то оскільки йдеться про базовий гардероб, то вибирайте опції в чорному, сірому, синьому або коричневому відтінку. Також можна придбати модель в ультрамодному або червоному бургунді.

Поло з’явилися наприкінці XIX століття як частина спортивної форми, але зараз вона доповнює повсякденне вбрання. Повірте, до нього підходить абсолютно все. Його носять із джинсами, зі брюками, зі спідницями, зі шкіряними штанами. Воно підійде і на кожен день, і для офісу.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Які вовняні довгі сукні допоможуть створити стильний образ

Не знаємо як ви, а ми вже розпочали підготовку гардеробу до зими. У нашому кліматі…

1 день тому

Як стильно поєднати білу сорочку і джинси: 6 ідей

Біла сорочка + джинси – проста формула для створення стильних аутфітів. Однак багато дівчат думають,…

1 день тому

Стильні шерстяні пальто, які можна носити не лише зараз, а й узимку

Скоро холодна погода накриє нас по всім фронтам і саме час прийняти неминуче рішення –…

1 день тому

8 пар завжди актуальних прямих джинсів

Джинси – це справді універсальна і майже незамінна річ, яку всі ми носимо цілий рік.…

2 дні тому

Названа найпопулярніша сумка цього сезону

Незважаючи на кількість та різноманітність трендів на модній арені, ми завжди можемо виділити найголовніші з…

2 дні тому

3 стильні комбінації з шкіряною курткою, які можна носити до самої зими

Перехід від спеки до холоду цього року вийшов практично миттєвим. У вересні ми продовжували носити…

2 дні тому