Лайфстайл

Як стильно поєднати білу сорочку і джинси: 6 ідей

Біла сорочка + джинси – проста формула для створення стильних аутфітів. Однак багато дівчат думають, що подібний ансамбль може виглядати нудно, але це зовсім не так. Розповідаємо, як стилізувати ці елементи гардеробу, щоби виглядати стильно в холодну погоду.

Сорочка + чорна водолазка + шкіряний тренч

Сорочка з чорною водолазкою

Поєднання контрастної водолазки та білої сорочки – безпрограшний варіант, який «врятує» вас у дощову погоду. Віддавайте перевагу чорному нижньому шару, а для того, щоб горловина виробу «виглядала» з-під сорочки – розстебніть пару верхніх гудзиків. Якщо вам до душі акцентні варіанти, то віддавайте перевагу водолазкам насичених відтінків – винним, смарагдовим чи кобальтовим. Доповніть ансамбль шкіряним тренчем довжини максі – для гармонійного ефекту він може бути в тон нижньому шару.

Сорочка + косуха

Сорочка з чорною косухою

Якщо об’єднати класичну сорочку з байкерською косухою – ви отримаєте трендове змішання стилів, яке перетворить аутфіт на органічний ансамбль. Віддавайте перевагу вільному верхньому одягу, який буде довшим за нижній шар — він повинен повністю закривати сорочку, навіть якщо ви носите її на випуск. Доповніть образ вільними брюками, які додадуть образу розслабленості – так ви зможете носити подібний аутфіт у повсякденному житті.

Сорочка+трикотажний джемпер

Сорочка з трикотажним джемпером

Дівчата люблять поєднувати сорочку з джемпером – адже будь-якої миті трикотажний виріб можна зняти і накинути на плечі. Головне, щоб верхній шар був вільним – так вам не буде тісно у багатошаровому аутфіті. Приглушені відтінки джемпера чудово поєднуватимуться з білим — для повсякденних образів віддавайте перевагу графітовим, молочним і шоколадним тонам. Безумовно, він може стати і акцентом аутфіту — червоний, синій електрик і малахітовий джемпер «розбавить» спокійний образ.

Сорочка + вільний жакет

Сорочка з вільним жакетом

Для створення більш елегантного образу комбінуйте сорочку з оверсайз жакетом. Важливо, щоб верхній шар доходив до середини стегна – так ви приховаєте недоліки фігури і зробите ноги візуально стрункішими. Головне вибрати контрастний виріб, який виділятиметься на тлі білої бавовняної речі – підійдуть жакети «шляхетних» відтінків – шоколадних, винних чи малахітових.

Сорочка + пальто максі

Сорочка з довгим максі пальто

Аутфіт на кшталт француженок легко повторити. Достатньо зрифмувати заправлену в джинси сорочку з довгим пальто — нехай воно буде темнішим за сорочку. Найбезпрограшнішим варіантом стане чорний верхній одяг, який підходить до всього. Віддавайте перевагу джинсам на високій посадці – вони візуально подовжать ноги. Верхні гудзики сорочки можна розстебнути – такий прийом додасть образу нотки «стильної недбалості».

Жакет оверсайз + джемпер контрастного відтінку

Сорочка з піджаком та джемпером контрастного відтінку

Доповнити ансамбль джинсів та сорочки можна не лише вільним жакетом – додайте до такого аутфіту контрастний джемпер. Головне, щоб образ не мав інших яскравих акцентів — віддавайте перевагу піджакам чорних відтінків. Вони точно «потоваришують» з білими бавовняними виробами. Накиньте на плечі джемпер – він може бути попелястих, винних або молочних тонів. Щоб одяг виглядав спокійно, вибирайте вільні джинси – підійдуть baggy або wide-leg.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Стильні шерстяні пальто, які можна носити не лише зараз, а й узимку

Скоро холодна погода накриє нас по всім фронтам і саме час прийняти неминуче рішення –…

4 години тому

8 пар завжди актуальних прямих джинсів

Джинси – це справді універсальна і майже незамінна річ, яку всі ми носимо цілий рік.…

22 години тому

Названа найпопулярніша сумка цього сезону

Незважаючи на кількість та різноманітність трендів на модній арені, ми завжди можемо виділити найголовніші з…

23 години тому

3 стильні комбінації з шкіряною курткою, які можна носити до самої зими

Перехід від спеки до холоду цього року вийшов практично миттєвим. У вересні ми продовжували носити…

1 день тому

Як стилізувати шарфи та палантини цього сезону: 10 ідей з подіуму

Холодна погода вимагає, щоб ми не втрачали часу і запасалися теплими речами. Але в таку…

2 дні тому

З якими кольорами поєднувати популярний в цьому сезоні коричневий: 8 ідей

Якщо ви думаєте, що трендовий відтінок сезону — графітовий, то поспішаємо вас здивувати! Хіт осені-2024…

2 дні тому