Лайфстайл

Стильні шерстяні пальто, які можна носити не лише зараз, а й узимку

Скоро холодна погода накриє нас по всім фронтам і саме час прийняти неминуче рішення – діставати з гардеробу найтепліші речі. Багато модниць не люблять пуховики, а шуби та дублянки вважають не такими практичними варіантами. Що залишається у цьому випадку? Звісно, ​​звернути увагу на пальто. І є й хороші новини – вони також можуть бути теплими. Зараз розповімо, як вибрати ідеальну модель, яку ви зможете носити не лише зараз, а й узимку.

Цього сезону фасони пальто радують різноманітністю: у моді як витончена класика, так і зухвалі експерименти з пропорціями. Приталені силуети, що підкреслюють фігуру, створюють елегантні та жіночні образи. Ці моделі особливо виграшно виглядають у однотонному виконанні. Для тих, хто віддає перевагу більш розслабленому стилю, дизайнери пропонують пальто з похилими плечима. Цей фасон створює плавний та м’який перехід, додаючи нотку ностальгії та легкої недбалості у образ. Такі моделі чудово поєднуються з багатошаровими комплектами та великими аксесуарами. Для тих, хто віддає перевагу більш розслабленому стилю, дизайнери пропонують пальто з похилими плечима, що нагадують букву «О» (ще один гучний тренд року). Цей крій характеризується плавним та м’яким контуром. Нарешті, варіанти оверсайз також залишаються актуальними, даруючи простір для стильних експериментів. Об’ємні опції дозволяють грати з пропорціями, додаючи ефектні контрасти і використовувати багатошаровий прийом. І це робить їх незамінним предметом для холодної пори року.

Але при покупці важливо враховувати не лише крій, а й склад. Пізньої осені та взимку перевагу слід надавати виробам, виконаним переважно з натуральних матеріалів, таких як вовна та кашемір. Ці волокна зберігають тепло. А якщо до такого варіанту ви додасте шапку, шарф та рукавички, вам не буде страшна навіть хуртовина. Ще один спосіб пережити холод у пальто, не переодягаючись у пуховик — піддягати під нього дуту жилетку чи манішку.

Якщо говорити про колір, то зараз у моді відтінки, здатні додати аутфіту вишуканості та витонченості. Бежеві та шоколадні тони залишаються фаворитами, надаючи благородного вигляду. Для тих, хто прагне більш зухвалих рішень, насичені винні та глибокі смарагдові відтінки нададуть образу стилю. І, звичайно, сірий, чорний та темно-синій завжди у тренді. Не варто забувати і про принти. Наприклад, дуже гармонійно буде виглядати принт клітка.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Поділитися
Опубліковано
Пасевич Анна

Останні новиники

8 пар завжди актуальних прямих джинсів

Джинси – це справді універсальна і майже незамінна річ, яку всі ми носимо цілий рік.…

18 години тому

Названа найпопулярніша сумка цього сезону

Незважаючи на кількість та різноманітність трендів на модній арені, ми завжди можемо виділити найголовніші з…

19 години тому

3 стильні комбінації з шкіряною курткою, які можна носити до самої зими

Перехід від спеки до холоду цього року вийшов практично миттєвим. У вересні ми продовжували носити…

1 день тому

Як стилізувати шарфи та палантини цього сезону: 10 ідей з подіуму

Холодна погода вимагає, щоб ми не втрачали часу і запасалися теплими речами. Але в таку…

2 дні тому

З якими кольорами поєднувати популярний в цьому сезоні коричневий: 8 ідей

Якщо ви думаєте, що трендовий відтінок сезону — графітовий, то поспішаємо вас здивувати! Хіт осені-2024…

2 дні тому

Найпопулярніші чоботи без підборів на зиму

Зимовий гардероб, як і сани, варто готувати з літа. Або хоча б із середини осені.…

2 дні тому