Лайфстайл

Які вовняні довгі сукні допоможуть створити стильний образ

Не знаємо як ви, а ми вже розпочали підготовку гардеробу до зими. У нашому кліматі вона триває справді довго, тому важливо продумати набір теплих речей на всі її випадки. Звичайно, крім утеплених штанів, черевиків на хутрі та практичного пуховика, до зими варто обзавестися чимось елегантним. Зрештою, навіть у мороз ми часом хочемо вбратися — з особливої ​​нагоди чи просто так. Саме тому в гардеробі варто мати хоча б одну теплу сукню: наприклад, максі із вовни. Вона допоможе створити жіночний і водночас дуже комфортний образ і стане справжнім порятунком у морози.

Основні тренди вовняних суконь максі 2024/25

Спочатку розберемо модні фасони вовняних суконь максі. Один із головних трендів цього осінньо-зимового сезону — високі коміри, що закривають шию. Тому однією з найбажаніших речей сезону цілком передбачувано стала сукня-водолазка. Вовняне максі з високим горлом здорово зігріє, дозволить обходитися без шарфа і візуально витягне силует. Втім, закривати шию одягом люблять далеко не всі. На цей випадок в асортименті брендів можна знайти вовняні сукні-максі з круглим та V-подібним вирізом або коміром поло. Якщо хочете красиво підкреслити фігуру, ваш вибір – трикотажне облягаюче максі. Таке можна інтегрувати в різні образи, поєднуючи з будь-яким верхнім одягом і створюючи багатошарові комбінації. Тим, хто шукає чогось затишного, пропонуємо зупинитися на сукнях вільного крою. Така річ подарує відчуття, що ви загорнулися в теплий плед, навіть якщо насправді проводите напружений день у роботі.

Як вибрати колір вовняної сукні максі

За великим рахунком, вас обмежують речі, що вже є у вашому гардеробі: все-таки обновка повинна добре з ними поєднуватися. У всьому іншому – жодних правил. Найочевидніший і універсальний вибір – вовняна сукня максі чорного кольору. Її легко стилізувати, та й фігуру вона візуально скоригує, але будьте готові до того, що така сукня є у всіх. Звичайно, можна поекспериментувати з фасоном і зробити ставку на модель із вишуканими вирізами, а можна просто вибрати менш тривіальний колір. Відмінно підійде будь-який насичений відтінок коричневого, сірий графітовий або ультрамодний бордовий. Світлу колірну гаму ми б теж не списували з рахунків: в зимовому гардеробі відмінно приживуться моделі білого, бежевого або вершково-жовтого відтінку.

Вовняна сукня в холодну пору року стане справжнім порятунком для будь-якої модниці. Носити її можна буде як з грубими черевиками та пуховиком щодня, так і з шубою та елегантними ботильйонами до театру чи ресторану. Також дуже доречною буде вовняна сукня для офісу: туди пропонуємо носити її з трендовими жокейськими чоботями на плоскому ходу або невисокому підборі. Догляд за вовняними сукнями максі не складе величезної праці — всі важливі правила ми зібрали в цій шпаргалці. Якщо дотримуватися всіх рекомендацій, річ гарантовано прослужить вам кілька років. Мабуть, це все, що потрібно знати про те, як вибрати вовняну сукню максі.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Як стильно поєднати білу сорочку і джинси: 6 ідей

Біла сорочка + джинси – проста формула для створення стильних аутфітів. Однак багато дівчат думають,…

43 хв. тому

Стильні шерстяні пальто, які можна носити не лише зараз, а й узимку

Скоро холодна погода накриє нас по всім фронтам і саме час прийняти неминуче рішення –…

5 години тому

8 пар завжди актуальних прямих джинсів

Джинси – це справді універсальна і майже незамінна річ, яку всі ми носимо цілий рік.…

23 години тому

Названа найпопулярніша сумка цього сезону

Незважаючи на кількість та різноманітність трендів на модній арені, ми завжди можемо виділити найголовніші з…

23 години тому

3 стильні комбінації з шкіряною курткою, які можна носити до самої зими

Перехід від спеки до холоду цього року вийшов практично миттєвим. У вересні ми продовжували носити…

1 день тому

Як стилізувати шарфи та палантини цього сезону: 10 ідей з подіуму

Холодна погода вимагає, щоб ми не втрачали часу і запасалися теплими речами. Але в таку…

2 дні тому