Лайфстайл

Названа найпопулярніша сумка сезону: як її стильно поєднати з одягом

Незважаючи на кількість та різноманітність трендів на модній арені, ми завжди можемо виділити найголовніші з них. Так, головний верхній одяг сезону осінь-зима 2024/25 – це шуби, наймодніше взуття – чоботи до коліна, а наймодніший теплий трикотаж – кардиган. Аналогічний аналіз нескладно зробити і з актуальними принтами: так, на подіумі ми бачили багато клітин, оптичних ілюзій та анімалістичних малюнків, що нагадують забарвлення корови, проте пальму першості вже другий сезон утримує леопард.

Цей принт, що колись вважався вульгарним і несмачним, оселився в гардеробах навіть тих модниць, що зазвичай воліють носити базові речі. Виявилося, що за грамотної стилізації леопард виглядає досить лаконічно. Інтегрувати модний малюнок у свій гардероб можна по-різному: найсміливішим модницям ми пропонуємо придбати леопардове пальто або пуховик на зиму, а тим, хто до таких експериментів поки не готовий – зробити вибір на користь аксесуарів. А саме – сумок. Розповідаємо, де шукати та з чим носити модні леопардові сумки у сезоні осінь-зима 2024/25.

Versace осінь-зима 2024/25

Жодних обмежень за формою та розміром для сумок з леопардовим принтом не існує. Так що ви можете вибрати будь-яку модель сумки, якої зараз не вистачає у гардеробі. Серед фаворитів модниць цього сезону виявилися трендові тоути з леопардовим принтом. Тут правило одне: що більше, то краще. Тим більше, що величезна сумка це не тільки модно, але й дуже зручно. У таку помістяться всі необхідні протягом дня речі: від ноутбука до спортивної форми і косметички будь-яких розмірів. Втім, якщо така велика сумка вам не потрібна, в асортименті брендів можна знайти чимало мініатюрних альтернатив: це і класичний багет, і трендова хобо та улюблена форма всіх дизайнерів цього сезону — сумка-півмісяць. Одним словом, варіантів безліч. Головне, вибирайте сумку без зайвого декору: у поєднанні з леопардовим принтом він може виглядати несмачно.

Як вписати леопардову сумку в образи

Повірте, зробити це набагато простіше, ніж може здатися на перший погляд, найперший і найпростіший — доповнити акцентним аксесуаром базовий образ. Так ще в 90-х робила Кейт Мосс, а зараз цю модну формулу продовжують приміряти сотні фешн-інфлюєнсерів.

Доповнюйте леопардовою сумкою комбо з джинсів та білого бавовняного логсліву, класичний брючний костюм чи лаконічну чорну сукню. Так сумка гарантовано не буде «сперечатися» з іншими речами в образі, а весь він цілком виглядатиме дуже гармонійно. Трохи складніший рівень — поєднання леопарду з трендовими відтінками.

Щоб полегшити завдання, ви можете скористатися нашою модною шпаргалкою або спробувати повторити недавній образ Джуліанни Мур. Актриса майстерно поєднувала леопардову сумку з трендовими речами із кольорової шкіри.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

3 стильні комбінації з шкіряною курткою, які можна носити до самої зими

Перехід від спеки до холоду цього року вийшов практично миттєвим. У вересні ми продовжували носити…

6 години тому

Як стилізувати шарфи та палантини цього сезону: 10 ідей з подіуму

Холодна погода вимагає, щоб ми не втрачали часу і запасалися теплими речами. Але в таку…

22 години тому

З якими кольорами поєднувати популярний в цьому сезоні коричневий: 8 ідей

Якщо ви думаєте, що трендовий відтінок сезону — графітовий, то поспішаємо вас здивувати! Хіт осені-2024…

23 години тому

Найпопулярніші чоботи без підборів на зиму

Зимовий гардероб, як і сани, варто готувати з літа. Або хоча б із середини осені.…

1 день тому

Сукня-водолазка: найелегантніший вибір для холодного сезону

В осінньо-зимовий сезон сукні зазвичай відходять на другий план. Вранці, особливо в холодну пору, складно…

2 дні тому

Які фасони білого пальто стали популярними в цьому сезоні

Вибираючи верхній одяг на холодний сезон, ми насамперед думаємо про практичність. Саме тому непромокаючі тканини…

2 дні тому