Лайфстайл

8 пар завжди актуальних прямих джинсів

Джинси – це справді універсальна і майже незамінна річ, яку всі ми носимо цілий рік. Ви й самі знаєте, що в офіс джинси чудово поєднуються з класичним жакетом та сорочкою, а для походу до ресторану чи театру їх можна доповнити ефектним топом чи елегантною блузою.

Варіантів джинсів багато, і зараз у тренді різні моделі. Але одна з найфункціональніших пар, яка ідеально сидить практично на будь-якому типі фігури – це прямі. У нашому матеріалі розповідаємо, як правильно вибрати цю опцію та на що варто звернути увагу при покупці.

Джинси прямого крою – це справді вигідна інвестиція. Насамперед, цей фасон відомий своєю універсальністю. Вони легко комбінуються з різними елементами гардеробу: від об’ємних светрів та кардиганів до вишуканих блузок та піджаків. Плюс такі пари доречні в будь-якому стилі — чи то повсякденний кежуал, чи то більш формальний образ. А прямий силует підходить для будь-якої фігури, створюючи гармонійні пропорції та візуально витягуючи ноги. Крім того, саме ця модель не схильна до швидкоплинності трендів. На відміну від ультрамодних фасонів, які можуть швидко вийти з моди, вони залишаються актуальними з сезону до сезону, змінюючи лише нюанси: посадку або відтінок деніму. Це робить їх особливо цінними для тих, хто віддає перевагу продуманому базовому гардеробу. Якщо з вибором крою все зрозуміло, то, говорячи про колір деніму протягом декількох сезонів, актуальним залишається класичний блакитний, а також сірий і темно-синій. І, звісно, ​​у нашому кліматі не обійтися без чорної моделі. І не забувайте, що матеріал також відіграє важливу роль: якісний денім витримує безліч прань, зберігаючи форму та колір.

Із чим їх носити

Прямі джинси – класний елемент для пізньої осені та зими, який легко адаптувати під сезонні образи. У холодну пору року поєднуйте їх з теплими светрами великої в’язки та об’ємними шарфами для створення затишного, але стильного образу. А зверху додайте пальто, пуховик, дублянку або ультрамодну шубу. Для завершення образу оберіть шкіряні черевики або ботильйони на стійких підборах.

Не забувайте про аксесуари – акцентна сумка та рукавички з натуральної шкіри додадуть елегантності вашому аутфіту. Ну а визначитися з вибором вам допоможе наша добірка нижче. У ній ви точно знайдете свою «ту саму» пару.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Названа найпопулярніша сумка цього сезону

Незважаючи на кількість та різноманітність трендів на модній арені, ми завжди можемо виділити найголовніші з…

42 хв. тому

3 стильні комбінації з шкіряною курткою, які можна носити до самої зими

Перехід від спеки до холоду цього року вийшов практично миттєвим. У вересні ми продовжували носити…

7 години тому

Як стилізувати шарфи та палантини цього сезону: 10 ідей з подіуму

Холодна погода вимагає, щоб ми не втрачали часу і запасалися теплими речами. Але в таку…

24 години тому

З якими кольорами поєднувати популярний в цьому сезоні коричневий: 8 ідей

Якщо ви думаєте, що трендовий відтінок сезону — графітовий, то поспішаємо вас здивувати! Хіт осені-2024…

1 день тому

Найпопулярніші чоботи без підборів на зиму

Зимовий гардероб, як і сани, варто готувати з літа. Або хоча б із середини осені.…

1 день тому

Сукня-водолазка: найелегантніший вибір для холодного сезону

В осінньо-зимовий сезон сукні зазвичай відходять на другий план. Вранці, особливо в холодну пору, складно…

2 дні тому