Лайфстайл

3 стильні комбінації з шкіряною курткою, які можна носити до самої зими

Перехід від спеки до холоду цього року вийшов практично миттєвим. У вересні ми продовжували носити шорти та літні сукні, а на початку жовтня різко перевдяглися у пальта та пуховики. Пропускати «перехідний» період завжди прикро: це ж найкращий час, щоб вигуляти улюблену шкіряну куртку. На щастя, в тренді багатошаровість, тому носити цей вічно актуальний предмет гардеробу вийде і в холодну погоду. Нижче розповідаємо, як скласти стильні комбо зі шкіряною курткою, які можна буде носити до самої зими. Або хоча б доти, доки температура не опустилася нижче нуля.

Водолазка + кардиган + шкіряний бомбер

За основу цієї комбінації пропонуємо взяти один із головних хітів цього осінньо-зимового сезону – кардиган. Причому чим лаконічнішою буде модель, тим краще. Варто зупинити вибір на класичному не надто об’ємному кардигані тонкого в’язання з круглим коміром. Краще, якщо він буде з вовни, кашеміру або з сумішових матеріалів з їх додаванням – у такому кардигані вам буде набагато тепліше. Під кардиган пропонуємо надіти тонку в’язану водолазку, що облягає фігуру. Важливо підібрати ці два елементи за кольором. Ви можете скласти монохромне комбо, проте ми рекомендували поекспериментувати з поєднаннями. Найпростіший варіант – вибрати два відтінки одного кольору: наприклад, поєднувати водолазку насиченого шоколадного кольору зі світлим відтінком мокко. Або скористайтеся нашою шпаргалкою з найкращими кольоровими комбо з подіумів. І, звичайно, до комбо за кольором має підходити куртка. Останню з таким поєднанням речей можна одягнути будь-яку, проте ми пропонуємо комбінувати кардиган та водолазку з актуальним уже не перший сезон бомбером. А ось низ можна вибрати абсолютно будь-який: від широких вельветових штанів до облягаючої спідниці-олівця з розрізом.

Боді + худи + косуха

Якщо в першому комбо можна сміливо вирушити і в офіс, і в театр (особливо, якщо в якості «низу» ви все-таки оберете спідницю), то це вбрання швидше підійде для розслабленого вихідного або насичених буднів у місті, коли комфортний одяг понад усе. Одягайте будь-який боді з довгим рукавом, що знайдеться у вашому гардеробі: в холодну погоду краще зробити вибір на користь досить щільної трикотажної моделі. Поверх пропонуємо надіти затишне утеплене худі. У минулому — елементи виключно спортивного гардеробу, нині толстовки з капюшоном перетворилися на незамінну базу щодня. Ви можете вибрати худі прямого крою або оверсайзу, все залежить від наступного елемента нашого образу – косухи. Куртка з толстовкою повинні добре поєднуватись і збігатися за обсягом. В іншому випадку, «натягнути» косуху поверх худі буде проблематично. Ви можете сміливо експериментувати з кольорами та поєднувати різні актуальні відтінки, проте ми пропонуємо піти шляхом меншого опору та скласти монохромний образ. Ідеальним “низом” до такого “верху” стануть мішкуваті джинси або навіть спортивні штани.

Жіночий лонгслів + джемпер + куртка-сорочка

Третє комбо – справжній компроміс між комфортом та елегантністю. Воно найуніверсальніше і виглядатиме доречно в будь-якій ситуації. За основу образу пропонуємо взяти базовий лонгслів – білого чи будь-якого іншого нейтрального відтінку. Жіночий лонгслів може сидіти по фігурі або бути злегка вільним – головне, щоб поверх нього ви могли надіти джемпер. Джемпер для такого комбо пропонуємо вибирати із натуральних чи сумішових матеріалів, класичного злегка вільного крою. Ідеальним вибором стане модель яскравого відтінку: червоного, бордового, зеленого чи синього. Такий светр стане ефектним акцентом в образі, а якщо вдень на вулиці вам раптом стане жарко, ви завжди зможете його зняти та пов’язати на плечі чи стегна. Фінальний штрих – шкіряна куртка сорочка. Цей крій досить невибагливий у стилізації, так що легко доповнить як багатошаровий «верх», так і будь-який низ: від довгої вузької спідниці до розслаблених штанів вільного крою.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Як стилізувати шарфи та палантини цього сезону: 10 ідей з подіуму

Холодна погода вимагає, щоб ми не втрачали часу і запасалися теплими речами. Але в таку…

17 години тому

З якими кольорами поєднувати популярний в цьому сезоні коричневий: 8 ідей

Якщо ви думаєте, що трендовий відтінок сезону — графітовий, то поспішаємо вас здивувати! Хіт осені-2024…

18 години тому

Найпопулярніші чоботи без підборів на зиму

Зимовий гардероб, як і сани, варто готувати з літа. Або хоча б із середини осені.…

21 годину тому

Сукня-водолазка: найелегантніший вибір для холодного сезону

В осінньо-зимовий сезон сукні зазвичай відходять на другий план. Вранці, особливо в холодну пору, складно…

2 дні тому

Які фасони білого пальто стали популярними в цьому сезоні

Вибираючи верхній одяг на холодний сезон, ми насамперед думаємо про практичність. Саме тому непромокаючі тканини…

2 дні тому

Синій – головний колір цієї зими: які відтінки найпопулярніші

Ми вже багато говорили про найактуальніші кольори сезону осінь-зима 2024/2025, але сьогодні хочеться виділити одну…

2 дні тому