Лайфстайл

Найпопулярніші чоботи без підборів на зиму

Зимовий гардероб, як і сани, варто готувати з літа. Або хоча б із середини осені. Тим більше, що в нашому кліматі теплі речі можуть стати в нагоді набагато раніше за визначений термін. Одна з ключових покупок на холодний сезон – чоботи. Вони повинні бути красивими, універсальними і обов’язково зручними: шпильки – не найпрактичніший вибір для слякоти та ожеледиці. Тому в першу чергу пропонуємо звернути увагу на чоботи на плоскому ходу, тим більше що в актуальних колекціях знайшлося чимало по-справжньому стильних варіантів. Нижче розповідаємо, як виглядають наймодніші чоботи без каблука на зиму-2024/25.

Модні чоботи без каблука

Жокейські чоботи стали справжнім хітом ще минулого осінньо-зимового сезону та не планують здавати своїх позицій і цього року. Акуратна форма мису, висока халява, лаконічний декор у вигляді ремінців з металевими пряжками роблять цю модель чобіт універсальним вибором для будь-якого випадку. А якщо захочете дещо урізноманітнити образ, віддайте перевагу жокейським чоботям на масивній підошві та з блискавкою, як у колекції Hermès.

Модні чоботи без каблука з прямою халявою

Christian Dior осінь-зима 2024/25

Навіть побіжного погляду на взуттєві тренди цього сезону достатньо, щоб зрозуміти: чоботи-панчохи, що облягають ногу, переживають спад популярності. На зміну їм прийшли моделі з прямим широким халявою. У верхній частині гомілки вони сидять практично по нозі, а в районі щиколотки вільно, утворюючи «гармошку». При цьому виглядають такі чоботи витончено та лаконічно, особливо якщо на них немає взагалі ніякого декору. Наочний приклад – у колекції Dior.

Модні короткі чоботи без підборів

Rabanne осінь-зима 2024/25

На хвилі популярності стилю Indie Sleaze на модну арену повернулися не лише скінні-джинси та шкіряні куртки з металевими заклепками, а й короткі чоботи до середини гомілки. У них неодмінно має бути вільна халява гармошкою — крій, що облягає, при такій довжині буде серйозно «різати» зріст. Щоб чоботи виглядали гармонійно, вибирайте опції з масивною підошвою, як у Rabanne: вона дозволить зберегти правильні пропорції.

Модні ботфорти без підборів

Gucci осінь-зима 2024/25

Якщо короткі чоботи вам не до смаку, вибирайте довгі. Дуже довгі. Звичайно, ми звикли до ботфортів на підборах, проте опції на плоскому ходу виглядають не менш ефектно, а в носінні при цьому набагато комфортніше. Щоб образ з високими чоботями не виглядав вульгарно, пропонуємо зробити ставку на опції з вільною прямою халявою та мінімалістичним металевим декором, наприклад, як у Gucci.

Модні чоботи без каблука з потертої шкіри

Miu Miu осінь-зима 2024/25

Основним критерієм вибору можна зробити не тільки висоту або форму мису, а й матеріал, з якого виготовлені чоботи. Міучча Прада, наприклад, цього сезону пропонує носити моделі з потертої шкіри. І якщо груба модель зі шнурівкою та ременями, як у Miu Miu, у ваш гардероб не вписується, придивіться до жокейських моделей або класичних чоботів до коліна.

Модні чоботи без каблука з лакованої шкіри

Schiaparelli осінь-зима 2024/25

Альтернатива зістареній шкірі – лакована. Такі чоботи завжди виглядатимуть гранично елегантно і «дорого» і додадуть родзинку в будь-який образ. Він, втім, має бути досить класичним та стриманим, як на шоу Schiaparelli. Інакше лакована шкіра справить протилежний ефект.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Сукня-водолазка: найелегантніший вибір для холодного сезону

В осінньо-зимовий сезон сукні зазвичай відходять на другий план. Вранці, особливо в холодну пору, складно…

19 години тому

Які фасони білого пальто стали популярними в цьому сезоні

Вибираючи верхній одяг на холодний сезон, ми насамперед думаємо про практичність. Саме тому непромокаючі тканини…

20 години тому

Синій – головний колір цієї зими: які відтінки найпопулярніші

Ми вже багато говорили про найактуальніші кольори сезону осінь-зима 2024/2025, але сьогодні хочеться виділити одну…

1 день тому

4 комбінації одягу і взуття, які зроблять візуально вищою і стрункішою

Напевно багато хто з вас регулярно задаються питанням, як без довгих тренувань і болісних дієт…

2 дні тому

Якої висоти чоботи будуть популярні цієї осені і зими

Вибір теплого та стильного взуття – обов'язковий етап підготовки гардеробу до зими. Дизайнери пропонують масу…

2 дні тому

Вічна класика: як стилізувати білу сорочку у новому сезоні

Небагато речей здатні зберегти свою актуальність крізь роки, але біла сорочка — виняток із усіх…

2 дні тому