Лайфстайл

Сукня-водолазка: найелегантніший вибір для холодного сезону

В осінньо-зимовий сезон сукні зазвичай відходять на другий план. Вранці, особливо в холодну пору, складно зважитися на вбрання, що вимагає складної стилізації. Але останні два сезони ситуація почала змінюватися: у тренді елегантні жіночні образи, стиль ladylike. Саме тому дизайнери представили найрізноманітніші варіанти суконь. Серед них ми знайшли затишні трикотажні моделі від іменитих та локальних брендів, які змусили нас переглянути підхід до образів. Так, ми впевнені, що у ваш гардероб необхідно додати не тільки сукні-світри, а й сукню-водолазку. Опції з довгими рукавами та високим горлом роблять цей предмет досить затишним для вулиці, але водночас досить стильним. А щоб полегшити завдання, ми зробили добірку з 7 стильних варіантів, які ви зможете стилізувати сотнями різних способів.

Ralph Lauren осінь-зима 2024/2025

Незалежно від того, яка погода за вікном, сукня завжди буде важливою частиною базового гардеробу, здатного врятувати в будь-якій ситуації. Це той самий елемент, який надягаєш — і образ уже готовий. Головне – правильно підібрати модель, яка служитиме вам довгий час, трансформуючись залежно від приводу та настрою.

Ідеальною уніформою на холодний сезон стане сукня-водолазка. Чому саме цей фасон? Тому що вона дає можливість експериментувати та створювати різні образи: від жіночного та елегантного до мінімалістичного та повсякденного, і навіть ошатного. І воно чудово впорається не тільки з осінніми холодами, але й буде актуальним взимку.

Такі ми побачили на показах Schiaparelli, Chanel, Isabel Marant, Ralph Lauren та багатьох інших брендів. Усіх їх поєднує високе горло та довгі рукави. Але фасони можуть відрізнятись. Якщо говорити про крою, то вибирайте прямі чи приталені моделі у довжині міді чи максі. Вони точно не вийдуть з моди в найближчі кілька років і виглядають жіночно і дорого. Також стильно виглядає вироби в довжині міні з великої в’язки. Одним словом є з чого вибрати.

Chanel осінь-зима 2024/2025
Isabel Marant осінь-зима 2024/2025
Jason Wu осінь-зима 2024/2025

Що стосується кольору, то під час шопінгу, ймовірно, ваші руки відразу потягнулися б до базових варіантів у нейтральних кольорах, адже сама по собі сукня-водолазка вже буде центром образу. Але ви також можете звернути увагу на яскраві опції. Наприклад, у червоному відтінку або ультрамодному бургунді. Ну а матеріал краще вибирати натуральний (вовна чи кашемір).

Як стилізувати сукню-водолазку

Вона стане чудовим вибором як для офісу, так і для повсякденних прогулянок. Поки дозволяє погода, поєднуйте його зі шкіряною курткою або тренчем. А з настанням холодів її можна комбінувати з ботфортами та теплим вовняним пальтом.

Чи можна інтегрувати її у вечірнє вбрання

Звісно! Для цього приміряйте її з підборами (високими чоботами, ботильйонами або ботфортами) і не забудьте додати прикраси та аксесуари. Наприклад, як на шоу Ralph Lauren чи Chanel. Щоб вам було простіше визначитися з вибором, ми підготували добірку із 7 модних варіантів, які будуть актуальні цього сезону.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Які фасони білого пальто стали популярними в цьому сезоні

Вибираючи верхній одяг на холодний сезон, ми насамперед думаємо про практичність. Саме тому непромокаючі тканини…

1 годину тому

Синій – головний колір цієї зими: які відтінки найпопулярніші

Ми вже багато говорили про найактуальніші кольори сезону осінь-зима 2024/2025, але сьогодні хочеться виділити одну…

8 години тому

4 комбінації одягу і взуття, які зроблять візуально вищою і стрункішою

Напевно багато хто з вас регулярно задаються питанням, як без довгих тренувань і болісних дієт…

19 години тому

Якої висоти чоботи будуть популярні цієї осені і зими

Вибір теплого та стильного взуття – обов'язковий етап підготовки гардеробу до зими. Дизайнери пропонують масу…

20 години тому

Вічна класика: як стилізувати білу сорочку у новому сезоні

Небагато речей здатні зберегти свою актуальність крізь роки, але біла сорочка — виняток із усіх…

1 день тому

Як найкраще носити міні в холодну погоду: обирайте в’язані варіанти

Зазвичай в осінньо-зимовий сезон сукні не стоять на першому місці у списку речей, які ми…

2 дні тому