Лайфстайл

Які фасони білого пальто стали популярними в цьому сезоні

Вибираючи верхній одяг на холодний сезон, ми насамперед думаємо про практичність. Саме тому непромокаючі тканини зі спеціальним просоченням часто виграють у натуральних з шерсті та хутра, а темна кольорова гама – у світлої. Підхід, безумовно, раціональний, але дуже нудний. Тим більше, що іноді дуже хочеться купити нехай не саму практичну, але безумовно красиву річ. Якщо це бажання вам знайоме, нехай цього осінньо-зимового сезону цією річчю стане біле пальто. Адже воно, окрім не самого відповідного для сезону дощів кольору, має масу плюсів і стане чудовою інвестицією в гардероб.

Розповідаємо, як виглядають модні фасони білих пальт 2024 та на які з них варто звернути особливу увагу.

Christian Dior осінь-зима 2024/25
Schiaparelli осінь-зима 2024/25

На подіумах у 2024 році ми побачили білі пальта з кашеміру та вовни. Найпопулярніший фасон, як і раніше, — класичне двобортне пальто в довжині міді або максі, як у Schiaparelli. Таке легко поєднувати буквально з будь-яким одягом, а ще воно добре підходить будь-якому типу фігури. Альтернативний варіант – біле пальто з поясом, яке пропонують Christian Dior. Воно підкреслить талію та допоможе зберегти пропорції силуету. Ще одна актуальна модель у 2024 році – біле пальто з капюшоном, як у колекції Proenza Schouler. Капюшон цього сезону із просто практичного елемента дизайну перетворився на справжній тренд, та й від вітру та холоду в такому пальті захиститися буде простіше.

Ще одна актуальна модель – біле пальто-кейп, як у колекції Bottega Veneta. Звісно, ​​варто звернути увагу на білі пальта у стилі мінімалізм. Відсутність зайвого декору та яскравих деталей гарантують пальто універсальність та стійкість до зміни трендів на модній арені. Тож носити його можна буде не лише цього сезону, а й ще багато років поспіль. Якщо моделі з вовни вам не до смаку, придивіться до білих пальт зі штучного хутра – вони не менш актуальні цього сезону.

Proenza Schouler осінь-зима 2024/25

З чим носити модні білі пальта у 2024 році? Завдяки нейтральності кольору, у вас легко вийде скласти різні колірні комбінації з білим пальто. А спросить вам завдання наша модна шпаргалка. В офіс носіть біле пальто поверх суворого костюма з краваткою або комбо з блузи зі спідницею олівець, на побачення — з романтичною сукнею в довжині міді, а щодня — зі зручним аутфітом із джинсів та светра з високим горлом. Також досить легко підібрати аксесуари для білих пальт. Здорово виглядатимуть актуальні цього сезону бордові сумки, яскраві шарфи та різноманітні головні убори.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Синій – головний колір цієї зими: які відтінки найпопулярніші

Ми вже багато говорили про найактуальніші кольори сезону осінь-зима 2024/2025, але сьогодні хочеться виділити одну…

6 години тому

4 комбінації одягу і взуття, які зроблять візуально вищою і стрункішою

Напевно багато хто з вас регулярно задаються питанням, як без довгих тренувань і болісних дієт…

18 години тому

Якої висоти чоботи будуть популярні цієї осені і зими

Вибір теплого та стильного взуття – обов'язковий етап підготовки гардеробу до зими. Дизайнери пропонують масу…

18 години тому

Вічна класика: як стилізувати білу сорочку у новому сезоні

Небагато речей здатні зберегти свою актуальність крізь роки, але біла сорочка — виняток із усіх…

1 день тому

Як найкраще носити міні в холодну погоду: обирайте в’язані варіанти

Зазвичай в осінньо-зимовий сезон сукні не стоять на першому місці у списку речей, які ми…

2 дні тому

Цей принт замінить леопардовий восени та взимку 2024/2025

Анімалістичні принти давно захопили модний світ. Якщо минулого сезону всі буквально божеволіли по леопардовому орнаменту,…

3 дні тому