Краса

Які короткі стрижки стали модними цієї осені

Недбалість, прихована динаміка, природність і практичність — 2024 рік продовжує диктувати свої тренди, дотримуючись яких можна поекспериментувати або докорінно змінити свій образ. Сьогодні в моді короткі текстурні стрижки, які підійдуть жінкам з будь-яким типом волосся: від рідкого і прямого до густого і кучерявого. Підготували добірку актуальних та гранжових стрижок холодного сезону.

Біксі

Одна з найзнакових зачісок 90-х років. Цього сезону продовжує домінувати мода на скуйовдженість і природність, і стрижка бікси тут саме те, що потрібно. Вона текстурна і об’ємна, а вкласти її неймовірно просто: достатньо мати фен і спрей, що текстурує. Навіть якщо вітер розтріпає ваше волосся, це буде виглядати шикарно.

Французьке каре з дуже коротким чубчиком

Іноді хочеться чогось «парижського», чи не так? Ближче до зими можна зробити каре з коротким текстурованим чубчиком. Ультракороткі чубчики зараз на піку популярності. Якщо вас підводять вихори, які не дозволяють волоссю лежати красиво, посушіть його вниз, притискаючи до шкіри, а потім надягніть шапку — і ваш чубчик набуде потрібної форми.

Піксі

Піксі-маллет – це стиль і зухвалість, особливо якщо ви грамотно підберете образ. Стрижка ідеальна для осені та зими: вона зберігає свою форму під головними уборами, їй не страшні шапки та капори.

Шеггі

Для живого, рок-н-рольного образу ви не помилитеся з коротким шеггі. Ця трендова каскадна стрижка з рваними кінчиками вперше набула популярності в сімдесяті і, здається, ніколи не виходила з моди. За рахунок асиметричних пасм з боків обличчя шеггі допоможе витягнути кругле обличчя, звузити і згладити кути у квадратного, красиво обрамити та скульптурувати овальне.

Каре з текстурними шарами

Для дівчат з кучерявим волоссям це знахідка. Текстурні шари підкреслять природну хвилю, додадуть об’єму, і вам не доведеться мучитися з укладанням. Все, що потрібно, – нанести на вологе волосся легку пінку, просушити коріння, а потім, поки волосся ще тепле, трохи пом’яти його руками. Це створить гарну та природну легку хвилю.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Які джинси вибрати, щоб виглядати стильно цієї осені і зимою

Вибираємо найпопулярніші моделі серед різних модних трендів які будуть актуальні в цьому осінньо-зимовому періоді. Скінні…

7 години тому

Як виглядає стрижка метелик і кому вона підійде

Стрижка метелик — модна популярна зачіска, яка передає ретровайб. Вона поєднує елементи багатошарових стрижок, створює…

21 годину тому

12 ідей, як зробити одяг оверсайз елегантним

Оверсайз-одяг завжди у пріоритеті у модниць, але восени він особливо затребуваний. По-перше, в ньому дуже…

23 години тому

5 моделей дутих жилетів, щоб стильно виглядати в холодний сезон

З настанням холодів з шаф достаються пуховики, дублянки та куртки, але часто ми забуваємо про…

1 день тому

Як стилізувати плаття-светр цієї осені

Для поціновувачів суконь холодна погода не є причиною відмовлятися від жіночних та елегантних образів. Втім,…

2 дні тому

З якими сумками ви будете стильно виглядати восени 2024 року

Крім культової маленької чорної сукні, в гардеробі кожної модниці має знайтися і містка сумка. В…

2 дні тому