Краса

Як влітку приховати крупні руки: ідеї, щоб стильно обіграти фігуру

«Правильний» фасон одягу здатний багато на що. Давай використовувати це з розумом!

Не хвилюйся, якщо не встигла привести фігуру в бажаний стан, на все свій час. Практично все можна виправити з допомогою одягу і приховати проблемні зони: об’ємні руки, випираючий животик або широкі плечі. Далі запропонуємо тобі ідеї, як це можна зробити!

Сорочка

Якщо хочеш сховати якийсь недолік фігури, то використовуй багатошаровість – цей спосіб давно перевірений всіма стилістами. І до того ж цей трюк можна легко підігнати під літній сезон!

Наприклад, одягни лляні шорти/брюки, до них тонкий топ на бретелях, а зверху сорочку, теж з льону. За рахунок вільного крою сорочки в ній не буде душно, плюс вона приховає животик і руки. Ось і багатошаровість на практиці!

V-подібний виріз

Виріз у формі літери V на сукні або блузці – справжнісінька “паличка-виручалочка”. Він і шию «витягує», і плечі зробить вужче, і великі руки маскує, і груди підкреслює. Загалом відпрацьовує навіть план максимум. А щоб приховати ще й животик і візуально додати кілька сантиметрів до зросту, одягни штани з високою посадкою.

Блейзер

Для прохолодних літніх вечорів (а вони вже потихеньку починаються) напевно потрібен легкий жакет. А якщо він буде вільного силуету, то візуально «сховає» об’ємні руки і плечі. І до речі, блейзер без глибокого вирізу на грудях можна носити на голе тіло – без будь-якого додаткового шару знизу.

Акцент на зоні декольте

Вірний спосіб приховати великі руки – змістити з них акцент на іншу частину тіла, наприклад, на зону декольте. Скажімо, овальний виріз, який, до речі, зовсім не повинен бути глибоким і зухвалим, на футболці підкреслить груди і одночасно приховає об’ємні плечі. А прямокутний виріз трохи “структурує” образ і візуально скоригує м’які округлі руки.

Спущені плечі

Тренд на відкриті плечі – справжній порятунок для тих, хто комплексує через об’ємні руки, бо спущені рукава вдало їх ховають. І виглядає цей елемент, до речі, жіночно та елегантно. Однак є один нюанс: такий виріз зробить акцент на плечах, тому підходить якщо в тебе є такий недолік, зверни на це увагу.

Футболка з рукавами 3/4

Футболки з рукавами до ліктів універсальні (їх можна носити з будь-яким низом), а по-друге, найголовніше – вони приховують проблемні зони (руки та плечі). На найближчі 2 місяці радимо придбати такі футболки і бажано в декількох різних кольорах, вони точно стануть тоі в нагоді.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Як, не здаючи аналізи, виявити дефіцит йоду: тест у домашніх умовах

Йод відіграє важливу роль у синтезі гормонів щитовидної залози, а його дефіцит в організмі відразу…

23 години тому

Що буде після повної відмови від кави: через день, тиждень, місяць

Заперечення, гнів, торг, депресія, прийняття. Розбираємось з усіма стадіями відмови від улюбленого напою! Багато лікарів…

24 години тому

Яким має бути догляд за волоссям восени: головні секрети

Восени наші локони зазнають не менших випробувань, ніж у літній період. Як же зберегти волосся…

2 дні тому

Топ-5 продуктів, які мають зігріваючий ефект

Якщо светри, куртки та пальто недостатньо зігріватимуть тебе цієї осені, потрібно «підвищувати градус» зсередини. Мова…

2 дні тому

Потрібно знати ці 4 правила взуттєвого етикету, щоб завжди виглядати доглянутою

Взагалі дебати про будь-які модні правила — це досить складно. У кожному питанні існує тисяча…

5 днів тому

Як зрозуміти, що духи тобі не підходять: 5 основних ознак

Парфум - важлива деталь, яка повинна бути гармонійним продовженням образу в цілому. Іноді саме запах…

5 днів тому