Поради

Як вибрати хороший рюкзак для школяра

Коли перед очима розмаїття наплічників, вибрати хороший шкільний рюкзак – це задача з зірочкою для батьків. Адже це найважливіший аксесуар школяра, котрий буде з ним щодня. Обираючи рюкзак, ми обираємо найближчого супутника дитини, з яким вона пліч-о-пліч мандруватиме шкільними коридорами до вершини знань.

На що батькам звернути увагу при виборі наплічника

    1. Ортопедична конструкція
    2. Комфорт для спини – найважливіша якість рюкзака. Він має бути таким, щоб дитина вдягнула його і пішла проводити свій активний день з відчуттям легкості. Ортопедичні шкільні рюкзаки Kite мають усі необхідні для комфорту якості. Вони схвалені німецьким Інститутом Здоров’я та Ергономіки IGR.

    • Спинка. Перше, на що радимо звернути увагу. Запатентовані ортопедичні спинки Kite Ergo Kids та Ergo Teens оснащені м’якими пружними подушечками, які щільно прилягають до спини та підлаштовуються під її природні вигини.
    • Лямки.Вони мають бути широкими та м’якими. Рюкзаки Kite мають S-подібні анатомічні лямки з дихаючою внутрішньою поверхнею, які зручно лягають на плечі.
    • Нагрудний ремінь.Важливий елемент, який зафіксує рюкзак та допоможе збалансувати вагу його вмісту.
    • Дно.Має бути ущільнене та, бажано, прогумоване. Так воно буде менше бруднитися та чудово тримати форму

  1. Зручний функціонал
    • Відділення та кишені. Продумана система внутрішньої організації, роздільники для зошитів та книжок, відділення для ґаджетів, ключниця та органайзер: усе це допоможе підтримувати порядок всередині рюкзака.
    • Ручка-переноска. Має бути ергономічна та міцна: м’яка чи з прогумованою накладкою.
    • Світловідбивні елементи. Обов’язково мають бути з усіх видимих сторін наплічника для безпеки дитини в темну пору доби.
  2. Практичність та зносостійкість
  3. Надавайте перевагу перевіреним брендам, які дорожать своєю репутацією та гарно зарекомендували себе на ринку. Рюкзаки Kite проходять ретельний контроль якості та перевірку на зносостійкість. Вони відшиваються із міцних матеріалів та мають надійну високоякісну фурнітуру.

  4. Надихаючий дизайн
  5. Зовнішнє оздоблення рюкзака дуже важливе для школярів. Дизайн рюкзака впливає на мотивацію дитини до навчання та її впевненість в соціумі. Якщо наплічник подобається дитині, вона носитиме його з радістю.

    Kite приділяє велику увагу розробці дизайнів, які відповідають сучасним трендам та вподобанням дітей. Найпопулярніші ліцензії з улюбленими героями. А також можливість зібрати капсульну колекцію в єдиному дизайні з пеналом та сумкою для взуття.

    Купуючи рюкзаки Kite колекції 2024 року, ви долучаєтеся до благодійної ініціативи спільно з фондом «Діти Героїв». Частину виручених коштів буде направлено на покупку рюкзаків та канцелярії для дітей, які втратили одного чи обох батьків внаслідок війни.

Сергій Пасевич

Закінчив ХНТУСГ в 2008 році і з тих пір працював в різних інтернет-виданнях, поки не почав створювати свої. Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

Останні новиники

5 міфів про користь рослинних олій для здоров’я та краси

Оливкова олія - панацея від усього, пальмова шкідливіша за алкоголь, кокосове корисне для волосся і…

14 години тому

Синдром сухого ока: як він проявляється та якими засобами його лікувати

Відчуття «піску в очах» та печії, на жаль, добре знайоме багатьом із нас. Якщо ти…

2 дні тому

8 помилок, які зменшують тривалість життя: перевір себе

Зрозуміло, що не все підлягає контролю, наприклад, вибір генів, з якими ти народжуєшся. Проте спадковість…

3 дні тому

Чому болить голова: причина, про яку рідко хто задумується

Виявляється, перемогти мігрені, найімовірніше, допоможе не невролог, а лікар зовсім іншої спеціалізації! Головний біль став…

3 дні тому

Дієтолог розповіла, чи правда, що сирі овочі корисніші

Хоча деякі корисні для організму поживні речовини можуть руйнуватися при нагріванні, як варені, так і…

3 дні тому

Як, не здаючи аналізи, виявити дефіцит йоду: тест у домашніх умовах

Йод відіграє важливу роль у синтезі гормонів щитовидної залози, а його дефіцит в організмі відразу…

5 днів тому