Краса

9 речей, з яких можна зібрати капсульний літній гардероб

Суть будь-якого капсульного гардеробу у тому, щоб, використовуючи мінімум речей, при цьому щодня створювати стильні образи. Такий підхід часто обирають дівчата, які якість речей цінують більше, ніж їхню кількість. Особливо створення капсульного гардеробу актуальне влітку, коли виникає необхідність все найнеобхідніше вмістити в одну валізу для подорожей.

Майка-алкоголічка

Особливо популярна модель у білому кольорі, але яскраві майки теж можна вписати в капсульний літній гардероб: орієнтуйся на те, в яких відтінках більшість твоїх речей.

Вибирай майки-алкоголічки із щільних тканин, якщо збираєшся обходитися без спідньої білизни. До того ж щільний трикотаж виглядає візуально дорожчим і вписується як у спортивні, так і в класичні образи.

Джинсові шорти

Обійтися влітку без шортів практично неможливо. Особливо якщо живеш у південному регіоні чи плануєш провести відпустку у спекотних країнах. У капсульний гардероб рекомендуємо додати базові шорти із щільного деніму: вони будуть актуальними ще не один сезон і добре поєднуються з тканинами будь-якої щільності та кольору.

Те, якою довжиною будуть шорти, вирішуй сама. Цього сезону в тренді як ультракороткі моделі, так і бермуди. Якщо хочеш урізноманітнити гардероб, вибери шорти, прикрашені тваринним принтом, вишивкою чи стразами.

Льняні штани

Перевага льону в тому, що він вбирає надлишки вологи і знижує температуру тіла. На поверхні льону не виживають грибки та інфекції, а сам матеріал гіпоалергенний. Штани з цієї тканини точно мають бути у твоєму гардеробі. Особливо якщо ти з якоїсь причини не носиш шорти чи спідниці.

Рекомендуємо придивитися до світлих лляних штанів, щоб почуватися ще комфортніше в спеку. Цього літа у тренді моделі прямого крою та злегка розширені донизу. Зверніть увагу на лляні штани у вертикальну смужку, якщо хочеш візуально витягнути фігуру.

Біла футболка

Ця річ по праву вважається універсальною. Однотонна футболка добре вписується в образ із будь-якими шортами, брюками чи спідницями, освіжає та прикрашає його. Якщо аутфіт вийшов дуже простим, його легко можна перетворити за допомогою акцентних прикрас: сережок, масивних підвісок, браслетів. До того ж, світлий одяг добре відображає сонячне світло і не виділяє тепло. А значить, у білій футболці ти комфортно почуватимешся в будь-яку погоду.

У капсульний гардероб радимо додати білу футболку з натуральної бавовни. Тканина добре вбирає вологу та рятує від перегріву.

Сорочка прямого крою

Це ще одна річ, яка ідеально впишеться у капсульний літній гардероб. Особливо якщо ти працюєш в офісі з дрес-кодом або просто віддаєш перевагу класичному стилю в одязі.

Вибирай сорочки прямого крою: їх можна носити навипуск, повністю або частково заправляти у штани. У спекотну погоду довгі рукави можеш трохи недбало закатати. Зверніть увагу на моделі з шовку, льону та бавовни. Одяг з натуральних матеріалів зручний у носінні і прослужить тобі не один сезон.

Сукня міді

Особливість таких суконь у тому, що їхня довжина трохи нижче колін, а форма може бути хвилястою, прямою або злегка звуженою донизу. Сукні міді підходять всім дівчатам незалежно від фігури та зросту. Більше того, вони допомагають приховати деякі особливості та підкреслити жіночність силуету.

Вибери сукню міді лаконічного крою, якщо хочеш вписати в капсульний літній гардероб. Придивись до моделей у світлих відтінках: бежевому, блакитному, сірому, рожевому. У прохолодні вечори поверх сукні можеш вдягнути сорочку чи светр — так образ вийде ще завершенішим.

Білі кросівки чи кеди

Літо – ідеальна пора для довгих прогулянок та подорожей, тому без зручних кросівок у гардеробі не обійтися. Але моделі у темних відтінках у спекотні дні можуть виглядати недоречно. Зверніть увагу на білі, бежеві та світло-сірі кеди та кросівки. Цього року у тренді моделі у вінтажному стилі: вони досить лаконічні та задають образу особливого настрою.

Використовуй анклет – браслет на ногу, щоб ускладнити образ. Прикраса може бути доповнена різнокольоровим камінням або виконана у морській тематиці.

Сандалії

Ще одна модель взуття, без якої у спекотні дні не обійтися. У 2024 році у тренді сандалії на липучках, з широкими ремінцями та на масивній підошві. У капсульний гардероб ідеально впишуться моделі у базовому чорному або бежевому відтінках.

Образ виглядатиме акуратно тільки в тому випадку, якщо ти подбала про педикюр. Тим, хто поки не встиг записатися до майстра, радимо носити взуття з білими шкарпетками – це один із головних мікротрендів сезону.

Містка сумка

Тоут — модель сумки, яка давно стала базовою. Такий аксесуар можна взяти з собою на пляж, на шопінг чи басейн. Завдяки тому, що сумка містка, вона може замінити маленьку валізу.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Чи варто вмиватися дігтярним милом: думка експерта

Ми були здивовані, коли виявили, що деякі люди ще використовують дігтярне мило для вмивання. Здавалося,…

15 години тому

Рукав, щоб приховати пишні руки та сукня від животика: варіанти суконь, що приховують недоліки фігури

Восени та взимку все, звичайно, простіше: багатошаровими аутфітами можна змоделювати фігуру як завгодно. А що…

16 години тому

7 продуктів, які прискорюють метаболізм

Розповідаємо, що їсти, аби розігнати метаболізм. Що таке метаболізм і чи можна на нього впливати?…

2 дні тому

Які продукти захистять від жіночих хвороб і збережуть гормональне здоров’я

Жіночий організм дещо відрізняється від чоловічого в плані харчування. Різниця і в калорійністі, і в…

2 дні тому

5 легких способів зменшити набряклість

У літній сезон ймовірність появи набряків підвищується, тому слід дотримуватись заходів проти затримки зайвої рідини…

3 дні тому

Як повернути молодість шкірі тіла, без спорту та косметичних процедур

З віком тіло помітно змінюється. Особливо це видно по шкірі тіла: вона стає в'ялою, менш…

3 дні тому