Лайфстайл

Цей лайфхак допоможе завжди тримати гребінець у чистоті, причому без миття

Відчистити гребінець від волосся, пилу і сальних виділень дуже важко. Але цей простий метод допоможе запобігти проблемі.

Будемо чесні, як часто ти б не мила масажний гребінець, на ньому все одно залишаються хоча б мінімальні забруднення: частинки лупи, себум та маленькі волоски.

Як тільки не намагаються дівчата привести гребінець у початковий стан! У хід йде все: від спроб витягнути застряглі елементи голкою до довгого вимочування та дезінфекції.

Можливо, деякі способи дійсно допомагають у чищенні. Але вони вимагають титанічних зусиль та чимало часу. Пропонуємо тобі вирішити проблему куди швидшим і спрощенішим варіантом, який вже полюбився величезній кількості дівчат у соцмережах. Просто спробуй одягти на свій гребінець… колготки!

Так-так, ти все правильно прочитала 🙂 Візьми тонкі капронові колготки, які вже не носиш, і виріж невеликий шматочок матеріалу, що підходить за розміром для  гребінця. Завдяки проникній текстурі капрон легко пройде крізь зубчики більшості гребінців і захистить основу від забруднень.

Все, що тобі залишається, час від часу змінювати одну капронову прокладку на іншу. Перед тим як це зробити, можна нанести на тканину спирт або очищувальний лосьйон, щоб при знятті капрону додатково очистити основу щетинок гребінця.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

Останні новиники

Чому розсада перцю часто погано приживається

Порівнюючи, як після пересадки приживаються томати, баклажани чи перці, більшість городників скажуть, що найдовше  хворіє…

6 години тому

Новий салат «Грибна поляна»: не просто салат, а витвір мистецтва

Незвичайним салатом зараз мало кого здивуєш. А от салатом, який має вигляд справжньої грибної поляни…

7 години тому

Що робити, якщо закінчилися гель чи пральний порошок

Господині успішно користуються і тим, і другим засобом під час прання. Але гель краще виполіскується,…

7 години тому

Як можна приготувати домашню ковбасу без кишки

Інколи, на свято чи просто так, хочеться поласувати домашньою ковбасою. Але коли подумаєш, скільки з…

8 години тому

Найкращий спосіб запекти молоду картоплю з часниково-масляною заправкою

Картоплю можна не тільки відварювати, а ще й дуже смачно запікати. І спосіб, описаний, в…

9 години тому

Ексфронтмен гурту «Тартак» Олександр Положинський відповів на чутки про відносини з Бажаною

Чутки розходяться дуже швидко. Почали говорити про те, що ексфронтмен гурту «Тартак», а тепер воїн…

10 години тому