Краса

3 поради, як вибрати аромат для чоловіка, щоб він по-справжньому йому сподобався

Як зорієнтуватися в різноманітності асортименту на полицях магазинів та вибрати те, що порадує коханого? Розповідаємо про основні правила вибору чоловічих парфумів.

Вибір парфуму в подарунок, особливо для чоловіка, це дуже важливий крок. Все-таки аромати – це емоції, і негативу тут не місце! Щиро кажучи, найпростіше просто запитати, що більше подобається твоєму обранцеві. Але якщо ти з якихось причин не можеш чи не хочеш це робити, то…

Врахуй його переваги

Перший секрет – уважність! Вивчи його смаки і, хоч би як це звучало дивно, принюхайся. Якщо від партнера найчастіше пахне деревними ароматами з яскравими нотками гарячих спецій, то навряд чи йому сподобається солона акватика з цитрусами. Принаймні, без затесту краще не ризикувати.

Врахуй його стиль та хобі

Другий секрет – спосіб життя. Якщо ваш чоовік модник і не може жити без креативу, то, швидше за все, він оцінить креативну нішу. А якщо він у вільний час збирає кораблики в пляшці або проводить час у чоловічому клубі з сигарою та келихом коньяку, то, ймовірно, йому сподобається щось класичніше. Але, знову ж, не забувай про перший пункт!

Врахуй доречність

Аромати можуть бути більш менш підходящими для певних сезонів і занять. Куди чоловік «носитиме» твій подарунок? Подумай!

Важливо пам’ятати, що сприйняття всіх ароматів неймовірно індивідуальне, і те, що подобається одній людині може не сподобатися іншій. Тож експериментуйте разом! Сходіть на спільний парфумерний шопінг, обговоріть парфуми та запам’ятовуйте переваги один одного.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Які короткі стрижки стали модними цієї осені

Недбалість, прихована динаміка, природність і практичність — 2024 рік продовжує диктувати свої тренди, дотримуючись яких…

3 години тому

Експерти розповіли, як вибрати модний светр на зиму

Знайти ідеальний светр на зиму мріють усі, але це вдається одиницям, хоча на перший погляд…

5 години тому

10 способів використання олії чайного дерева для краси, чистоти та здоров’я

Після дискусій про плюси та мінуси кокосової олії багато хто почав шукати альтернативи. Одна з…

3 дні тому

Як швидко омолодити грубу шкіру п’ят за допомогою 10-хвилинного компресу з одного інгредієнта

Сухість стоп - це поширене явище, тому тут важливо дотримуватися регулярного та ефективного догляду. Якщо…

3 дні тому

Як скандинавські модники стилізують кардигани: 5 практичних ідей

Безсумнівно, в базовому осінньому гардеробі має бути хоча б один кардиган. А як його стилізувати,…

4 дні тому

Як створити затишний і комфортний образ в офіс для зайнятих леді

Інколи, навіть коли і час дозволяє, абсолютно не хочеться витрачати його на стилізацію образу. І…

4 дні тому