Кулінарія

Сирники з яблуком чи грушою, смачно та корисно

Сирники з фруктами зроблять Ваш сніданок яскравим, веселим та корисним! Всі ми чудово знаємо звичайний рецепт сирників, але іноді хочеться чогось незвичайного. Пропонуємо вам скуштувати незвичайний рецепт «Сирники з яблуками чи грушами». При тому, що готуються вони дуже просто!

Інгредієнти:

  • Цукор 1 стол. л.
  • Манка 3 стол. л.
  • Сир 300 гр.
  • Ванільний цукор 10 гр.
  • Яблука (або груша) – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 5 гр
  • Рослинна олія (для смаження) – 2 стол. л.
  • Борошно для обвалювання

Приготування:

У велику миску кладемо сир. Вибиваємо туди яйце. Перемішуємо. Додаємо сіль, цукор та ванільний цукор. Все добре перемішуємо.

Чисту грушу або яблуко очищаємо від шкірки та насіння, ріжемо її на маленькі кубики (якщо груша велика, то можна взяти і половину), додати до сиру. Тепер додамо манку і ще раз добре перемішаємо.

Дати тісту постояти ххоча б 15 хвилин, щоб манка розбухла, тоді сирники вийдуть пухкими. Також можна сирну масу, без додавання фруктів, зробити звечора і залишити на ніч в холодильнику, а вранці додати фрукти і приготувати сирники. Скачати кульки, приблизно 50 гарм кожна, а з кульки сформувати товстий коржик. Обваляти в борошні. Обсмажити сирник на розігрітій сковороді, на рослинній олії або ще краще на маслі гхі з обох сторін.

Сирники з яблуками виходять дуже ароматними та незвичайними! За бажання можна поекспериментувати та спробувати додати й інші фрукти та ягоди. Правда плоди, що містять велику кількість соку, швидше за все не підійдуть, сирники через велику кількість вологи будуть розвалюватися.

Такий чудовий та корисний сніданок порадує вас та вашу родину!

Смачного!

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Вічна класика: як стилізувати білу сорочку у новому сезоні

Небагато речей здатні зберегти свою актуальність крізь роки, але біла сорочка — виняток із усіх…

4 години тому

Як найкраще носити міні в холодну погоду: обирайте в’язані варіанти

Зазвичай в осінньо-зимовий сезон сукні не стоять на першому місці у списку речей, які ми…

1 день тому

Цей принт замінить леопардовий восени та взимку 2024/2025

Анімалістичні принти давно захопили модний світ. Якщо минулого сезону всі буквально божеволіли по леопардовому орнаменту,…

2 дні тому

З яким взуттям носити популярні в цьому сезоні шуби

Шуби — наймодніший верхній одяг сезону осінь-зима 2024/25. Ними дизайнери пропонують замінити пуховики, дублянки, утеплені…

3 дні тому

Які штани популярні восени та взимку 2024/2025: 10 пар

Після закінчення тижнів моди ми вивчаємо глобальні тренди. Найчастіше серед них виявляються нетривіальні рішення, експериментувати…

3 дні тому

5 найкращих поєднань взуття, яке підходить до пальта цієї осені

Пальто – наш незамінний осінній супутник. Щоправда, образи з ним не завжди виглядають так само,…

3 дні тому