Лайфстайл

Сінді Кроуфорд ділиться секретами краси та стрункості

У свої п’ятдесят шість Сінді Кроуфорд виглядає надзвичайно – з цим просто неможливо не погодитися. Любов до спорту, яка з часів її фітнес-програми Shape Your Body тільки зміцнилася, правильне харчування та грамотний догляд роблять свою справу. Нижче супермодель 1990-х ділиться п’ятьма головними секретами краси – від інструкції зі створення розкішних локонів до улюбленого рецепту ранкового смузі.

Кардіо, піші прогулянки, присідання – дотримуйтесь різноманітності у щоденних тренуваннях.

Мені подобаються новомодні йога та біг підтюпцем, але старі, перевірені часом техніки у моєму випадку працюють краще. Їм мене навчив мій тренер Раду, з яким я працювала над циклом відеоуроків з аеробіки. Зараз у мене інший тренер, я займаюся тричі на тиждень удома. З ним ми віджимаємось, присідаємо, «тягаємо ваги» і займаємось на степу. Відразу після народження дітей або зовсім недавно, перед тим як відправитися в тур з моєю книгою, я зменшувала оберти. Але зараз, навпаки, підвищила інтенсивність кардіо- та інтервальних тренувань. Ще я гуляю пагорбами, а у вихідні катаюся на велосипеді.

Починайте день із ситного смузі

Щоранку я готую собі смузі: збиваю в блендері шпинат, половинку банана, сирі зерна какао та свіжу м’яту з мигдальним молоком та протеїновою пудрою. Смачно, і апетит прокинеться дуже нескоро.

Розслабляйтеся – медитуйте та ходіть у сауну

Нещодавно ми всією сім’єю пройшли курс основ медитації. Я займаюся нею нерегулярно, але дуже цікаво було оцінити її корисний вплив на собі — на власному стані духу. Цей новий інструмент розслаблення в моєму арсеналі спрацьовує щоразу, коли мені це потрібно. Але мій улюблений розслаблюючий ритуал — інфрачервона сауна: півгодини в ній із гарною книгою — і зовсім інша людина.

Сонцезахисний крем завжди

З 30 років я користуюся своєю косметикою (Сінді Кроуфорд має власну лінію косметики Meaningful Beauty). Доктор Жан-Луї Себа її постійно оновлює та покращує. Ще я фанатка мікродермабразії (механічне відлущування верхнього ороговілого шару шкіри), цю процедуру чудово робить голлівудський косметолог Христина Раду. Для мене гарний захист від ультрафіолету – справа першої необхідності. Моя шкіра досить стійка до сонця і легко засмагає, так що якщо під рукою не виявляється мого улюбленого засобу, я хапаю перший сонцезахисний крем, що попався. На пляжі не обходжуся без капелюха та окулярів.

Поєднуйте корисне з корисним – доглядайте волосся уві сні і під час тренування

Мені подобається робити кілька справ одночасно, тому що хороший догляд потребує часу, а я маю кожну хвилину на рахунку. Я навіть у свої тренування вмикаю б’юті-ритуали. Наприклад, якщо я знаю, що митиму голову після занять, перед початком наношу на волосся маску. Густий кінський хвіст ще нікому не завадив. Нещодавно відкрила для себе маску Lush з жасмином і хною, раджу всім!

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

Останні новиники

Городники пояснили, для чого додають господарське мило при обприскуванні городини від шкідників

Ми живемо в такий час, що вже мало хто обходиться без обприскування кущів, дерев, городини…

7 години назад

Як приготувати яскравий святковий салат без майонезу: мало хто знає фішку заправки

Пройшли ті часи, коли майже всі салати заправлялися майонезом. Зараз навпаки – більше цінуються салати,…

7 години назад

Городники пояснили, чому гірчить листя салату: знають лише досвідчені

Салат – одна з небагатьох рослин, яким не потрібно багато сонячного світла, високих температур. Здається,…

8 години назад

Альону Савраненко, більш відому як реперка Alyona Alyona, помітили з бойфрендом

Альону Савраненко, більш відому як реперку  Alyona Alyona, прихильники побачили з бойфрендом. Цією інформацією поділився…

8 години назад

Кулінари розповіли, щоб смажена картопля не прилипала до сковорідки: поради на вагу золота

Мало хто з нас не любить смажену картопельку. І дольками, і соломкою, і кільцями, а…

8 години назад

Городники розповіли, які найкращі сусіди картоплі: «зальотних» шкідників не буде

Не секрет, що від близького сусідства деяких рослин одні ростуть краще, а інші, навпаки хиріють…

9 години назад