Краса

4 типи речей, які не бажано носити жінкам з животиком

Це тільки в рекламних кампаніях одяг виглядає ідеально, а в житті він все норовить то зібратися в складки на боках, то обтягнути талію, яку виділяти зовсім не хочеться. Розповідаємо, які речі краще відкласти подалі, якщо хочеш замаскувати проблемні зони!

Давай почнемо з найголовнішого: у животику немає нічого поганого! І багато фешн-блогерів, навпаки, все частіше виступають за те, щоб носити штани на низькій посадці і обтягуючі топи навіть без наявності залізобетонного преса. Так-так, не одній Емілі Ратаковській це дозволено!

Але відразу доведеться визнати, що не кожній модниці цей стиль комфортний. Так, це певний виклик собі — не ховати частини фігури та носити одяг, не зважаючи на ідеалізовані пропорції. Тому ніхто не має права вимагати від тебе такого фешн-розкріпачення, поки ти сама на нього не наважишся.

Так що так, питання про те, як одягатися, щоб не акцентувати увагу на животику, є вкрай актуальним. І розібратися в ньому нам допоможе плюс-сайз стиліст Чібоуґу (в інтернеті називає себе просто Чічі).

Отже, на думку стиліста, треба залишити у минулому…

«Різані» фасони

Штани, шорти та спідниці, які «перерізають» живіт у найширшій частині, візуально дуже повнять. Щоб досягти стрункішого ефекту, підніми рівень талії вище – туди, де в тебе саме вузьке місце. Все залежить від посадки, і тобі потрібно буде знайти свою: для когось широка частина живота збігається з талією на занижених джинсах, для когось із лінією середньої посадки.

Облягаючі речі

Причому, ті які обтягують саме в районі живота. Немає зовсім нічого поганого в тому, щоб підкреслити руки або ноги, можливо, навіть вибрати топ, що облягає, але зона талії повинна мати «повітря» — інакше вся увага сконцентрується на ній.

Поєднайте правильну посадку і сорочку – ефект досягнуто

Безформні силуети

Пояс на талії – чудовий інструмент, щоб сховати животик

Інша крайність – одяг-балахон. Це той випадок, коли ти завертаєшся в оверсайз, не думаючи про стиль. Звичайно, оверсайз – це модно, але тільки коли він продуманий, а не вибраний від розпачу. Замість безформних суконь або футболок, що зморщуються на животі, вибери вільну сорочку: через суворі вертикальні лінії вона витягне пропорції і приховає проблемну зону.

Ще один варіант – крій у стилі кімоно. Це кардигани чи сукні на запах з поясом, що підкреслює лінію талії.

Також плащі та пальта халатного типу. Пояс на талії – чудовий інструмент, щоб сховати животик!

Матеріали із «візуальним» об’ємом

Вовна – гарний приклад: незважаючи на досить великі в’язані елементи, вона не повнить і виглядає органічно

Усіма способами треба уникати «об’ємних» тканин, які на світлі ніби стають опуклими. Це стосується деяких видів оксамиту та панбархату, матеріалів з додаванням віскози. Подивися, як на світлі на них з’являються відблиски — вони підкреслюють частини фігури, що виступають найчастіше. Виходить додатковий візуальний об’єм – але ми таке 3d не замовляли!

Натомість зверни увагу на тканини, які «з’їдають» світло. Той самий льон, наприклад: він залишається матовим і виглядає акуратно.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Яким має бути догляд за волоссям восени: головні секрети

Восени наші локони зазнають не менших випробувань, ніж у літній період. Як же зберегти волосся…

21 годину тому

Топ-5 продуктів, які мають зігріваючий ефект

Якщо светри, куртки та пальто недостатньо зігріватимуть тебе цієї осені, потрібно «підвищувати градус» зсередини. Мова…

21 годину тому

Потрібно знати ці 4 правила взуттєвого етикету, щоб завжди виглядати доглянутою

Взагалі дебати про будь-які модні правила — це досить складно. У кожному питанні існує тисяча…

4 дні тому

Як зрозуміти, що духи тобі не підходять: 5 основних ознак

Парфум - важлива деталь, яка повинна бути гармонійним продовженням образу в цілому. Іноді саме запах…

4 дні тому

Як побороти потяг до солодкого: допоможе цей смачний продукт

Тяга до солодкого – серйозна проблема. Вона може звести нанівець всі зусилля щодо налагодження харчування.…

6 днів тому

8 речей, які треба зробити після тренування, щоб отримати максимум користі

В цій статті оговоримо ми про найважливіший час — 30-90 хвилин відразу після виконання вправ.…

6 днів тому