Краса

4 способа скласти святковий образ із базового одягу без зайвих витрат

На новий рік ми звикли вбиратися: блискучі сукні, великі прикраси — доводиться купувати велику кількість речей, які потім навряд чи знадобляться протягом року. Тим не менш, скласти стильні та ошатні образи для святкової ночі можна і на основі базових речей, які напевно вже є у вашому гардеробі. Розповідаємо, як це зробити.

Біла сорочка

Класична біла сорочка — річ гідна церемонії вручення премії «Оскар» (згадайте культовий образ Шерон Стоун), що вже говорити про пересічну новорічну вечірку. Щоб сорочка з офісної уніформи перетворилася на святковий аутфіт, поєднуйте її зі святковою спідницею. Це може бути міні, розшита кристалами та паєтками або шляхетна шовкова максі. Ще один варіант – надіти поверх сорочки яскравий корсетний топ: він створить гарний силует і надасть образу особливої вишуканості.

Брючний костюм

Дуже простий (і абсолютно безкоштовний!) спосіб перетворити строгий офісний костюм на спокусливе і неймовірно елегантне новорічне вбрання – надіти піджак на голе тіло. Доповніть образ взуттям на високих підборах (воно вигідно подовжить ноги) та будь-якою прикрасою на шию: наприклад, ниткою перлів або кольє з великих кристалів.

Джинси

Так, джинси теж можуть стати основою святкового вбрання – достатньо підібрати до них святковий верх. Це може бути блискучий топ на тонких бретелях, напівпрозора блуза або сорочка з атласу. Далі справа за малим: зробіть яскравий макіяж із гліттером та стразами – і вирушайте на вечірку. Образ вийде не лише красивим, а й дуже зручним.

Біла футболка

Мабуть, найнесподіваніша річ у цьому списку — бавовняна футболка: її як святкове вбрання ми зазвичай не розглядаємо. Проте, якщо одягнути досить просту спідницю максі, щоб футболка перетворилася на елегантне вбрання. Все геніальне просто!

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

10 способів використання олії чайного дерева для краси, чистоти та здоров’я

Після дискусій про плюси та мінуси кокосової олії багато хто почав шукати альтернативи. Одна з…

3 дні тому

Як швидко омолодити грубу шкіру п’ят за допомогою 10-хвилинного компресу з одного інгредієнта

Сухість стоп - це поширене явище, тому тут важливо дотримуватися регулярного та ефективного догляду. Якщо…

3 дні тому

Як скандинавські модники стилізують кардигани: 5 практичних ідей

Безсумнівно, в базовому осінньому гардеробі має бути хоча б один кардиган. А як його стилізувати,…

3 дні тому

Як створити затишний і комфортний образ в офіс для зайнятих леді

Інколи, навіть коли і час дозволяє, абсолютно не хочеться витрачати його на стилізацію образу. І…

4 дні тому

Що треба робити, щоб мити голову рідше: корисні поради від трихолога

Хочеш палку дискусію серед подруг, запитай їх, як з якою частотою правильно мити голову! Справа…

7 днів тому

Чому саме елегантні піджаки-пальто мастхев демісезону

Якщо ти добре "просьорчиш" інтернет, то помітиш, що піджаки-пальто в трендах вже не перший сезон.…

7 днів тому