Краса

3 помилки в макіяжі брів, які допускають усі дівчата

Багато дівчат відверто зізнаються, що їм простіше навчитися контурингу, ніж макіяжу брів. Справді, тут дуже багато тонкощів та нюансів, які варто враховувати. Один неправильний рух, і погляд може стати надто суворим чи втомленим. Щоб цього не сталося, необхідно вивчити питання вздовж і впоперек і знати всі підводні камені. Prostoway розповість про головні помилки у макіяжі брів, які допускають всі. Але якщо пам’ятати про них, броу-мейкап вийде бездоганним.

Помилка № 1: надто часте зміна форми

Тренди в макіяжі дуже швидко змінюються, щоб сліпо їм слідувати, – це особливо актуально для брів. Плюс не факт, що модна зараз форма підійде і гармонійно виглядатиме. Тому візажисти рекомендують один раз визначитися з формою брів, навіть якщо вона не в тренді, і залишатися вірною їй усе життя. Орієнтиром можуть стати загальні рекомендації:

  • якщо обличчя кругле, спробуйте підняті брови з невеликим зламом;
  • якщо обличчя квадратне – м’яку низьку арку;
  • якщо обличчя овальне, брови повинні бути з м’яким вигином;
  • якщо витягнуте – підійдуть прямі брови;
  • якщо ромбоподібне – вигнуті;
  • якщо у вигляді серця – закруглені.

Помилка № 2: використання лише одного засобу для брів

Немає причин обмежувати себе лише одним продуктом. Професійні візажисти радять міксувати різні броу-засоби, тим більше, що кожен виконує своє чітке завдання. Наприклад, олівець або лайнер домальовує волоски, яких не вистачає, і надає густоти, тіні затемняють, туш фарбує волоски і надає додатковий об’єм (завдяки мікроволокнам, що входять до складу), гель моделює форму і фіксує, а помадою (порятунок для власниць тонких або рідких брів) можна намалювати брови абсолютно будь-якої форми та густоти.

Помилка №3: ​​неправильно підібраний колір олівця чи туші для брів

Коли справа доходить до відтінку засобів для макіяжу брів, вибір найчастіше падає на той, який точно відповідає волоскам на бровах, а не на голові. Звичайно, в цьому є сенс: природний макіяж все ще у тренді. Однак правила в макіяжі брів трохи відрізняються – відтінок повинен бути на тон світліший, тоді він ідеально підійде для заповнення будь-яких прогалин, надання об’єму та густоти. Єдиний виняток – блондинки з дуже світлими бровами. Ось їм слід користуватися броупродуктами тон у тон.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

Останні новиники

Два робочі способи, що допоможуть швидко висушити одяг

Якщо пральна машина тільки-но закінчила свою роботу, а вам скоро потрібно йти, надівши ті самі…

8 години назад

Перерослі пасинки у помідор

Досвідчені городники рекомендують видаляти довгі пасинки у помідорів. Негативних наслідків від цього не буде. Є…

9 години назад

Секрет зберігання туалетного паперу в шафі з речами

Часто трапляється так, що одяг після того, як пролежить якийсь час у шафі, починає неприємно…

10 години назад

Сіль у туалеті: корисна хитрість

Японія славиться своїми новаціями, але водночас японці продовжують дотримуватися певних правил і обрядів своїх предків.…

11 години назад

Замініть чорнобривці більш корисною квіткою – ця рослина бореться з багатьма шкідниками на городі

Такі невибагливі на вигляд квіти, як чорнобривці, поєднують у собі відразу дві важливі якості. Як…

12 години назад

Прання вовняних шкарпеток та інших виробів з вовни: тонкощі процесу

Багато стилістів впевнені – вовняні речі ніколи не вийдуть із моди. Але навіть у тому…

13 години назад