Лайфстайл

5 іграшок-антистресів, які врятують ваші нерви

Часто переживаєте і нервуєтесь? Ми розповімо, як із цим впоратися за допомогою звичайних іграшок.

Адже усім нам знайома ця ситуація, коли від стресу все починає дратувати, а руки так і тягнуться щось порвати або подряпати. Ми зробили підбірку для вас з 5 кращих іграшок-антистресів, щоб вам було простіше справлятися зі своїми нервами без шкоди здоров’ю та майну.

Поп-іт

Останнім часом яких тільки попітів сучасний ринок нам не пропонує: і у формі єдинорогів, і двометрові ковдри з пухирцями. Мусимо визнати вона справді допомагає. Ми пропонуємо вам залишатися в тренді і як варіант придбати поп-іт у вигляді охоронця з гучного серіалу «Гра в кальмара».

Голова пупса

Ця іграшка – різновид сквішу. Творці запевняють, що завдяки кольору та специфічній формі вона має реальний терапевтичний ефект: допомагає керувати гнівом і справлятися з тривожністю людям, які страждають на СДВГ.

Фінгерборд

Юний скейтер із Каліфорнії Стівен Ашер, змушений був залишитися вдома через дощ і щоб не нудбгувати змайстрував невелику подобу скейтборду з підручних матеріалів. Катався він на ньому двома пальцями — вказівним та середнім, і робив ті самі трюки, що й на теперішньому. Результат навіть перевершив очікування — на пальчиковій дошці виходили не лише всі стандартні трюки, а й безліч оригінальних.

Пітер Ашер, батько Стівена, був на той момент ветераном іграшкової індустрії. Ідея сина йому сподобалася, оскільки скейтбординг вже набрав популярності в США, і така розвага могла прийти до душі каліфорнійським підліткам. Так з’явилися фінгерборди.

Подушка-антистрес

Ця подушка стане в нагоді тоді, коли ваш начальник знову відмовить у відпустці чи премії — вам не доведеться бити клавіатуру, бо поруч буде подушка, яку можна буде вдарити і швиденько повернутися до роботи.

Хендгам або слайм

Стара, але улюблена жуйка для рук стане відмінним другом під час стресових ситуацій. Хендгами бувають будь-яких кольорів, із запахами, що світяться у темряві та змінюють колір залежно від температури рук. Вибір за вами!

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

Останні новиники

Господині чим розповіли про засоби для чищення білого підвіконня: сліди від квіткових горщиків зникнуть

Біле підвіконня гарні та пасують до багатьох інтер'єрних рішень. Проблема полягає тільки в слідах, які…

7 хв. назад

Як суп зробити густішим: кулінари розповіли три способи

Ви варите суп, але в результаті він вийшов дуже рідким. Виникає бажання зробити його густішим.…

37 хв. назад

Як можна змінити колір гортензії під час цвітіння

Винахідливі квітникарі поділилися секретом, як можна змінити колір гортензії, коли вона квітне. У подробицях читайте…

1 годину назад

Як швидко приготувати яєчню в мікрохвильовці: сніданок за хвилину

Зранку немає часу ні на що. Навіть того чаю не завжди можна ковтнути, але ж…

2 години назад

Квітникарі розповіли про підживлення для орхідей: зацвіте навіть найвередливіша квітка

Коли говорять про орхідеї, то в першу чергу згадують про їх вередливість. Так, квітка гарна…

2 години назад

Що приготувати з заморожених баклажанів: закуска нашвидкуруч

Якщо у вас є заморожені баклажани, чудово. З них можна приготувати смачну закуску. І мова…

3 години назад