Краса

Пальто на осінній сезон 2022: топ-7 актуальних фасонів, за якими вже почалося модне “полювання”

Восени не обійтися без такої базової речі, як пальто. Сьогодні розглянемо 7 трендових фасонів сезону – від класики, що не старіє, і сорочкового крою до стьобаних моделей і варіантів з капюшоном.

Класика

Класичне однобортне пальто ніколи не виходить із моди. Мінімалістичний дизайн, стримані кольори, довжина міді – все це робить модель сучасною та актуальною. Покупка на довгі роки – пальто з кашеміру, натуральної вовни, благородного твіду.

Сорочковий крій

Пальто-сорочка рік у рік не втрачає своєї актуальності. Фасон додасть стилю розслабленим повсякденним образам, а ділові ансамблі зроблять менш формальними та суворими.

Гарним вибором на осінній сезон 2022 стане картата модель. Міді – оптимальна довжина для пальта сорочкового крою.

Максі

Довге пальто як втілення елегантності серед предметів верхнього одягу. Воно виглядає максимально ефектно, при цьому забезпечує надійний захист від пронизливого осіннього вітру, холоду та опадів. Але є один нюанс: модель найкраще підходить дівчатам високого зросту.

Двохбортне

Універсальний фасон гармонійно поєднується зі штанами, і з жіночними сукнями, спідницями. За бажання образ можна доповнити шкіряним поясом, тим самим зробити силует витонченим.

Восени будуть популярні варіанти у принтованому виконанні. Клітина або “гусяча лапка”, що вже стала класикою, не нашкодять модному іміджу.

Пальто-халат

Фасон з вираженим ефектом, що моделює, йде жінкам з будь-яким типом фігури. Пояс вигідно підкреслює талію, а V-подібний виріз візуально подовжує шию.

Стьобане пальто

Цієї осені стьобане пальто вийшло на повторний виток популярності. Найзатребуванішою стьобаною моделлю сезону, як і раніше, залишається ромбоподібна, також варто звернути увагу на квадратний “малюнок”, горизонтальний і діагональний. Допустимі деталі: великі кишені, капюшон.

Кольорові моделі

Восени так не вистачає яскравих барв! Кольорове пальто – зручний вибір, щоб виділитися з натовпу, підкреслити індивідуальність. Яскравий “верх” найкраще ладнає з одягом у базових або нейтральних тонах.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Дієтолог розповіла, чи правда, що сирі овочі корисніші

Хоча деякі корисні для організму поживні речовини можуть руйнуватися при нагріванні, як варені, так і…

7 години тому

Як, не здаючи аналізи, виявити дефіцит йоду: тест у домашніх умовах

Йод відіграє важливу роль у синтезі гормонів щитовидної залози, а його дефіцит в організмі відразу…

2 дні тому

Що буде після повної відмови від кави: через день, тиждень, місяць

Заперечення, гнів, торг, депресія, прийняття. Розбираємось з усіма стадіями відмови від улюбленого напою! Багато лікарів…

2 дні тому

Яким має бути догляд за волоссям восени: головні секрети

Восени наші локони зазнають не менших випробувань, ніж у літній період. Як же зберегти волосся…

3 дні тому

Топ-5 продуктів, які мають зігріваючий ефект

Якщо светри, куртки та пальто недостатньо зігріватимуть тебе цієї осені, потрібно «підвищувати градус» зсередини. Мова…

3 дні тому

Потрібно знати ці 4 правила взуттєвого етикету, щоб завжди виглядати доглянутою

Взагалі дебати про будь-які модні правила — це досить складно. У кожному питанні існує тисяча…

6 днів тому