Краса

Як носити чорні колготки, щоб виглядати жіночно та елегантно

Колготки — один із найсуперечливіших елементів жіночого гардеробу. Їх люблять, їх ненавидять, але мало хто справді може без них обійтися, особливо восени. Тож миритися з присутністю колготок у нашому житті таки доведеться — благо цього сезону вони справді у тренді: їх носять і моделі на показах, і зіркові модниці та fashion-інфлюєнсери. Звичайно, яскраві колготки теж періодично з’являються в модних хроніках, проте адаптувати до повсякденного носіння все ж таки простіше класичні, чорні моделі. Саме про них і йтиметься у нашому матеріалі.

Мабуть, головна перевага колготок: вони усувають необхідність відмовлятися від міні-спідниць та суконь у холодний сезон. До речі, саме за допомогою чорних капронових колготок можна під нинішню погоду адаптувати навіть улюблені літні сукні. Так, наприклад, неодноразово робила Кендалл Дженнер, доповнюючи легкі квіткові сарафани тонкими колготками та шкіряними чоботами трохи нижче коліна. Як і раніше, найбезпрограшніший спосіб — носити чорні колготки з тотал-блек аутфітами. Вони не тільки не дадуть замерзнути, але і послужать своєрідною сполучною ланкою між елементами образу, збираючи їх в одне ціле. Але не варто обмежуватися чорним монохромом: і тонкі, і щільні чорні колготки чудово виглядають і з контрастними відтінками, наприклад, з рожевим, зеленим, червоним або синім.

Звичайно, найпопулярнішим варіантом залишаються найпростіші колготки щільністю від 40 до 100 ден — залежно від погоди та ваших уподобань. Однак, якщо у вас з’явиться бажання розбавити нудний образ і додати до нього “родзинку”, зверніть увагу на колготки з принтом. У багатьох брендів можна знайти капронові моделі, прикрашені монограмою модного Будинку, проте класичний горох теж не втрачає своєї популярності. Такі колготки варто носити з простими, базовими речами, інакше вбрання ризикує вийти занадто химерним.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

8 помилок, які зменшують тривалість життя: перевір себе

Зрозуміло, що не все підлягає контролю, наприклад, вибір генів, з якими ти народжуєшся. Проте спадковість…

4 години тому

Чому болить голова: причина, про яку рідко хто задумується

Виявляється, перемогти мігрені, найімовірніше, допоможе не невролог, а лікар зовсім іншої спеціалізації! Головний біль став…

5 години тому

Дієтолог розповіла, чи правда, що сирі овочі корисніші

Хоча деякі корисні для організму поживні речовини можуть руйнуватися при нагріванні, як варені, так і…

20 години тому

Як, не здаючи аналізи, виявити дефіцит йоду: тест у домашніх умовах

Йод відіграє важливу роль у синтезі гормонів щитовидної залози, а його дефіцит в організмі відразу…

2 дні тому

Що буде після повної відмови від кави: через день, тиждень, місяць

Заперечення, гнів, торг, депресія, прийняття. Розбираємось з усіма стадіями відмови від улюбленого напою! Багато лікарів…

2 дні тому

Яким має бути догляд за волоссям восени: головні секрети

Восени наші локони зазнають не менших випробувань, ніж у літній період. Як же зберегти волосся…

3 дні тому