Лайфстайл

Найпристрастніші коханці за знаком зодіаку

Овен (21 березня – 20 квітня)

У ліжку представники цього знаку демонструють не так пристрасть, як допитливий інтерес. Їм подобається пробувати, вони відкриті експериментам і можуть занудьгувати, якщо все буде за шаблоном. При цьому Овни не егоїсти і більше налаштовані зробити задоволення партнерові, ніж собі.

Телець (21 квітня – 21 травня)

У ліжку любить розміреність із несподіваними сплесками та змінами настрою. Тільці вважають за краще тримати бажання при собі і не відкриватися партнеру одразу. Але якщо довіряться, то будуть вдячні за розуміння та участь у реалізації своїх фантазій.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Для цього знака важлива закоханість, стосунки на одну ніч не зовсім їхня тема. Близнюки поводяться в ліжку максимально пристрасно, часом не порівнюючи свої сили, а головне — не враховуючи можливості партнера. У результаті ніч із ним може перетворитися на спортивне змагання. А ще Близнюкам важлива «локація»: якщо вони почуватимуться некомфортно, нічого не вийде.

Рак (22 червня – 22 липня)

Довго закохуються, втрачають голову всерйоз і надовго і без залишку і до непритомності віддаються кохання з об’єктом свого обожнювання. Готові заради партнера на все, погоджуючись іноді на те, що їм не дуже до вподоби. У ліжку для них важлива близькість як така, а техніка та різноманітність – це другорядне.

Лев (23 липня – 21 серпня)

Лев не ставитиме бажання партнера вище за власні, хоча готовий піти на компроміс (за схемою «ти мені, я тобі»). Підхід «головне – задоволення партнера» Леву здається дивним: він не може не думати про себе, навіть якщо закоханий по вуха. Натомість у прелюдії він щедрий і може розтягнути цей етап, не переходячи одразу до справи.

Діва (22 серпня – 23 вересня)

Цьому знаку необхідно відчувати, що їм захоплюються і водночас нічого не чекають. Сцена кохання може стати для Діви проблемою, якщо він думатиме, що йому потрібно бути на висоті. Все, що Діва хоче від ліжка, – максимального комфорту, тепла і ніжності. До еротичних експериментів представники цього знака зазвичай байдужі.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Терези завжди готові пробувати нове. Втім, експерименти для Терезів не ціль, а засіб. Їх заводять запахи, нові місця, спонтанність. Чим більше сюрпризів, тим Терези сильніше віддаються процесу.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Обрушує на партнера всю пристрасть, що в нього є, готовий багато на що, але триває цей етап недовго, кілька місяців. Далі виставка постільних досягнень згортається і Скорпіон перетворюється на традиціоналіста, для якого важлива стабільність. У коханні цей знак любить деталі та нюанси та не виносить поспіху.

Стрілець (23 листопада – 22 грудня)

Великі любителі авантюр, у тому числі сексуальних, Стрільці невгамовні у своїй спразі нових вражень. Пропонуйте їм будь-які варіанти та сюжети, Стрільці напевно відгукнуться та підтримають. Втомитися від кохання? Не в їхніх правилах. Це може створювати проблеми партнерам Стрільців. Про що мова? Уявіть, що ви хочете спати, а він тягне вас вдаватися до любові на даху.

Козеріг (23 грудня – 20 січня)

Стримані на вигляд Козероги в ліжку часто виявляються чуттєвими натурами. Вони повністю відкриваються партнерам і поводяться гранично відверто. Це не означає, що від Козерогів слід чекати іспанських пристрастей: якраз у сенсі темпераменту ці знаки не найгарячіші. Зате вони ніжні та уважні, а це дорого коштує.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Довго заводиться, але потім не зупинити – такою «автомобільною» метафорою можна описати темперамент Водолія. Представникам цього знака буває непросто відкритися партнеру, спочатку вони занадто намагаються, а не отримують задоволення. Але як тільки лід розтане, Водолій стає нестримним і максимально відвертим.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Поєднують невпевненість у собі із часом зайвим ентузіазмом у ліжку (чи це дві сторони однієї медалі?). Риби, будучи парадоксальними натурами, шукають душевного тепла, а не фізичного, виглядають як останні романтики, що не заважає їм віддаватися пристрасті лише заради пристрасті

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

Останні новиники

Прання вовняних шкарпеток та інших виробів з вовни: тонкощі процесу

Багато стилістів впевнені – вовняні речі ніколи не вийдуть із моди. Але навіть у тому…

8 хв. назад

4 кулінарні секрети приготування ідеальних кексів

Кекси - це чудовий десерт до чаю, який подобається як дорослим, так і дітям. Покупні…

38 хв. назад

Є засіб, який може покращити зовнішній вигляд кухонної мийки з нержавіючої сталі

Кухонмийка з нержавіючої сталі є практичним і недорогим варіантом для кухні, тому багато хто зупиняє…

1 годину назад

Топ 10 продуктів, які можна їсти під час перекусу

Якщо ви не встигли ситно поснідати і обід намічається ще відносно не скоро, тоді важливо…

2 години назад

Щоб виростити на підвіконні справжні джунглі, використовуйте підживлення для кімнатних рослин прямо з грубки

Як відомо, попіл – одне з найкращих добрив не тільки для рослин у саду та…

2 години назад

Готуємо печінку так, щоб вона була м’якою і смачною: 5 хитрощів

Печінка є одним з недорогих і доступних продуктів, які обов'язково повинні бути в раціоні кожної…

3 години назад