Лайфстайл

Знаки зодіаку, яким пощастить в 2022 році

Кому Водяний Тигр готує любовні пригоди, а для кого рік пройде під знаком удачі та везіння. У 2022 році удача обов’язково посміхнеться представникам чотирьох сузір’їв.

Овнам везтиме у роботі. Успіх дозволить вирішити болісне для мешканців першого небесного будинку фінансове питання. Для цього треба духовно та фізично розвиватися.

Раки зможуть вийти із важких стосунків. Вони нарешті перестануть піддаватися провокаціям і почнуть протистояти маніпуляторам. Легко знайти нового партнера.

Діви активно працюватимуть над собою. Нагорода буде негайною. Справи підуть у гору. З’явиться шанс зміцнити авторитет та підвищити соціальний статус.

Козерогам доля подарує подарунок у вигляді хобі. Заповітна мрія представників знаку здійсниться. Настане час відпочинку, відновлення життєвих сил.

Які зміни чекають у 2022 році – прогноз для всіх знаків зодіаку

Зазначимо, астрологи виділяють кілька знаків зодіаку, яким особливо пощастить у 2022 році, але це не означає, що решті доведеться зіткнутися із труднощами. Астрологи радять дослухатися гороскопів, але діяти самостійно, визначаючи цілі на майбутнє.

Любовний гороскоп на 2022 рік

Згідно з китайським календарем, Новий рік розпочнеться 1 лютого 2022-го, а закінчиться 21 січня 2023-го. Стихія хижака – Вода, тому символ 2022 називають Водяним або Чорним тигром.

Астрологи єдині на думку про те, що рік, що наступає, принесе нам зміни, причому для деяких – кардинальні. Рік Тигра обіцяє переїзди чи зміну роботи. Рік буде особливо вдалим для тих, хто давно хотів спробувати свої сили у новій справі. Крім того, Тигр благоволить тим, хто має намір присвятити себе освоєнню нових знань, наприклад, у вивченні іноземної мови.

Кому пощастить у рік Тигра

Вдалим 2022 стане для людей артистичних і цікавих, які не бояться ризикувати. Стихією 2022 року стане вода, а найщасливішими місяцями стануть травень, липень та жовтень. Цифри, які принесуть успіх у 2022-му: 1, 3 та 4. 16-й та 27-й день китайського місячного календаря стануть найсприятливішими.

Кавун Наталія

Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

Останні новиники

Городники пояснили, щоб картопля вродила: золоті правила

Картоплю садять майже всі городники: хтось небагато, для себе, хтось більше. І звичайно, всі знають,…

2 години назад

Актор Дмитро Ступка привітав доньку з Днем народження

У актора Дмитра Ступки є донька. Це дівчинка Богдана, яка народилась в шлюбі актора з…

2 години назад

Як приготувати запечений сир у великодній кошик

Незабаром всі дзвони по всіх церквах сповіщатимуть про світле свято – Великдень. Господині покладуть у…

2 години назад

Городники розкрили причину, чому не можна сіяти глибоко насіння огірків

Щоб огірки добре зійшли та гарно вродили, треба їх посіяти правильно, - таку пораду почули…

3 години назад

Шахраям вдалось зламати Telegram соліста гурту ТІК

Соліст гурту ТІК кілька днів тому на своїй сторінці в Instagram заявив, що зловмисники зламали…

3 години назад

Оригінальні салати з редиски: смачні варіанти за 5 хвилин

Редиска – один із ранніх овочів, які дозрівають на городі. Вона росте досить швидко, тому…

3 години назад