Лайфстайл

Що потрібно робити в грудні: прогноз ситуаційного аналітика

Грудень – це час сумнівів та глибокої самокритики. Час, коли потрібно бути особливо уважним до себе та інших, стежити за тим, що говориш і що робиш. Про те, як пережити цей непростий період, розповідає ситуаційний аналітик Олександр Литвин.

Наша інтуїція в листопаді набуває характеру деякого мерехтіння, ми щось відчуваємо, але не встигаємо проаналізувати це почуття і страждаємо від нерозуміння, від неможливості побачити орієнтири і постійно сумніваємося в тому, чи правильно ми йдемо, чи правильно ми жили і працювали, чи правильного вибрали партнера, чи правильно ми зробили свій вибір відносно всього. У грудні добре ставлення одне до одного, готовність допомогти, підказати, дати вірну пораду – життєва потреба.

Сім’я. Кохання. Партнерство

Грудень буде складним для хамів усіх мастей. Це хороша новина! Для тих, хто підбирає слова та фрази, намагаючись донести інформацію і при цьому не засмутити людину, – це гарний час.

У грудні важливо зважати на думку близьких до вас людей. Коли своєї інтуїції недостатньо, люди вдаються до допомоги друга, тому у грудні дуже важливо відгукуватися на прохання і не відмовляти в рекомендаціях. Якщо стався розрив у відносинах, то грудень може все виправити, треба лише підключити близьких людей, які можуть допомогти людині ухвалити рішення на об’єднання. Найважливіше правило грудня – стовідсоткова довіра один до одного. Телефон, як вартовий на посту, особа – недоторканна. Як би вам не хотілося заглянути в телефон свого партнера – зупиніться. Не має значення, виявите ви там щось чи ні, сам факт цікавості створить таку ситуацію, вихід з якої вас не потішить. Незважаючи на те, що грудень – це період сумнівів, це найбільш вдалий час для укладання тривалих рівноправних та інтелігентних партнерських відносин.

Діти

Наше продовження – результат нашого життя і життя тих, хто був до нас, так що лаяти дітей – це займатися самобичуванням: боляче і вам, і дитині, коли дитина розуміє, що не всі її невдачі – її особисті, а батьки, навпаки, не розуміють, що не всі їхні успіхи – це лише їхні особисті успіхи. Рекомендація на грудень одна – не лайте своїх дітей. Один місяць на рік це можна зробити. Є тисячі слів, і серед цих тисяч є потрібні. Спочатку знайдіть ці слова, а вже потім виховуйте свою дитину.

Здоров’я

Більшість людей метеотропна, чутлива до зміни фізичних властивостей навколишнього світу, й у першу чергу ці зміни реагує гормональна система. Мерехтіння інтуїції викликає невпевненість і тривожність, рівень кортизолу постійно змінюється, відповідно, вся ендокринна система перебуває в стані певної лихоманки, що в свою чергу загрожує розвитком депресії. Це стосується різного віку, але особливо тих людей, у кого в анамнезі є проблеми в гормональній сфері. Особливу увагу здоров’ю слід приділити тим, хто народжений у травні будь-якого року.

Харчування

Раціон грудня насамперед спрямований на боротьбу з депресією та самокритикою. Оскільки в грудні не вистачає відчуття стабільності, харчування має бути традиційним, але з елементами якогось вишукування, харчування не для того, щоб отримані калорії витратити на фізичну роботу, а для того, щоб насолодитися смаком. Не треба казати: “Халва!” – У роті солодше не стане, треба їсти цю саму халву! Зверніть увагу і на те, що ви їсте і на те, як їжа подається до столу, і на те, як ви одягнені за цим столом.

Дуже важливо поринути у атмосферу стабільності. Поставте на стіл дорогий старовинний посуд, можливо, він дістався вам у спадок.
Ваша кухня в грудні повинна злегка натякати на ресторан, наприклад, тихий джаз з радіо або повний комплект ножів і виделок на серветці.

Гроші, подарунки

Гроші у грудн – засіб боротьби з депресією, як вашою персональною, так і депресією ваших близьких. Стаття витрати – подарунки! Подарунки дітям, батькам, дружинам, чоловікам, друзям та подругам, колегам по роботі. Просто так, для підняття настрою та обов’язково з компліментом, що підкреслює цінність особи одержувача подарунка. Заробляти у грудні складно через сумніви, особливо це стосується сфери продажу. Сумнів покупців як, у кольорі, у фасоні може розвіяти лише знижка на товар. Краще дещо продешевити у грудні, ніж втратити клієнта назавжди.

Подорожі

У зв’язку зі складною епідеміологічною обстановкою подорожі в грудні дуже скрутні, а для багатьох і небезпечні, і тому краще залишитись вдома.

Попередження для тих, хто подорожує за кермом. Оскільки сумнів – це головна риса листопада 2021 року, особливу увагу слід приділити управлінню транспортом, який потребує відповідної швидкості реакції. Якщо у вас недостатньо досвіду та автоматизму в управлінні, краще не сідайте за кермо. Зробіть невелику перерву.

Робота, починання

Листопад вимагає деяких змін до підходу до роботи. Командний, авторитарний стиль керівництва погіршить продуктивність

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

Останні новиники

Городники пояснили, для чого додають господарське мило при обприскуванні городини від шкідників

Ми живемо в такий час, що вже мало хто обходиться без обприскування кущів, дерев, городини…

6 години назад

Як приготувати яскравий святковий салат без майонезу: мало хто знає фішку заправки

Пройшли ті часи, коли майже всі салати заправлялися майонезом. Зараз навпаки – більше цінуються салати,…

6 години назад

Городники пояснили, чому гірчить листя салату: знають лише досвідчені

Салат – одна з небагатьох рослин, яким не потрібно багато сонячного світла, високих температур. Здається,…

7 години назад

Альону Савраненко, більш відому як реперка Alyona Alyona, помітили з бойфрендом

Альону Савраненко, більш відому як реперку  Alyona Alyona, прихильники побачили з бойфрендом. Цією інформацією поділився…

7 години назад

Кулінари розповіли, щоб смажена картопля не прилипала до сковорідки: поради на вагу золота

Мало хто з нас не любить смажену картопельку. І дольками, і соломкою, і кільцями, а…

7 години назад

Городники розповіли, які найкращі сусіди картоплі: «зальотних» шкідників не буде

Не секрет, що від близького сусідства деяких рослин одні ростуть краще, а інші, навпаки хиріють…

8 години назад